Hasan26 Femtopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #1 RX 560 ekran kartı Windows 10'u destekliyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2021
geralt23 Decipat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 1.047 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #2 Destekler. Artı 0 Eksi
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 2 Haziran 2021 #3 Evet sıkıntı olmadan destekler. Kurun ve kullanmaya başlayın. Artı 0 Eksi
M mynespc Picopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 394 Çözümler 1 2 Haziran 2021 #4 What? GPU İle ilgisi yok ki CPU+ RAM + Depolama Alanı(HDD, SSD) ile ilgisi var daha çok. Artı 0 Eksi
MAG Kilopat Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 446 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #5 Hasan26 dedi: RX 560 ekran kartı Windows 10'u destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam benim 2009 yılından kalma Celeron işlemcili 2GB ramli bilgisayarımda Windows 10 var siz ne diyorsunuz. Artı 0 Eksi
Hasan26 dedi: RX 560 ekran kartı Windows 10'u destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam benim 2009 yılından kalma Celeron işlemcili 2GB ramli bilgisayarımda Windows 10 var siz ne diyorsunuz.
KS KS Hasan26 Femtopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #6 geralt23 dedi: Destekler. Genişletmek için tıkla... Hocam bu oyun programi mi ne varmıs Windows 10 a kurulmuyomus AMD sitesinden indirdiğinde desteklemiyor diyormus sorun ne ile alakalı bilginiz varmı Artı 0 Eksi
geralt23 dedi: Destekler. Genişletmek için tıkla... Hocam bu oyun programi mi ne varmıs Windows 10 a kurulmuyomus AMD sitesinden indirdiğinde desteklemiyor diyormus sorun ne ile alakalı bilginiz varmı
mucahitkocak Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 200 Çözümler 1 Yer Çankırı, Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #7 mynespc dedi: What? GPU ile ilgisi yok ki. CPU+ RAM + depolama alanı(HDD, SSD) ile ilgisi var daha çok. Genişletmek için tıkla... MAG dedi: Hocam benim 2009 yılından kalma Celeron işlemcili 2 GB RAM'li bilgisayarımda Windows 10 var siz ne diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... İlk başta bnde öyle anlamıştım, arkadaşın sorduğu soru, RX 560 driveri Windows 10 da kullanılır mı diye sordu büyük ihtimal. Hasan26 dedi: Hocam bu oyun programi mi ne varmıs Windows 10 a kurulmuyomus AMD sitesinden indirdiğinde desteklemiyor diyormus sorun ne ile alakalı bilginiz varmı Genişletmek için tıkla... hayır ben kullanıyorum bi sıkıntı yok, son sürümünü indirin. Artı 0 Eksi
mynespc dedi: What? GPU ile ilgisi yok ki. CPU+ RAM + depolama alanı(HDD, SSD) ile ilgisi var daha çok. Genişletmek için tıkla... MAG dedi: Hocam benim 2009 yılından kalma Celeron işlemcili 2 GB RAM'li bilgisayarımda Windows 10 var siz ne diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... İlk başta bnde öyle anlamıştım, arkadaşın sorduğu soru, RX 560 driveri Windows 10 da kullanılır mı diye sordu büyük ihtimal. Hasan26 dedi: Hocam bu oyun programi mi ne varmıs Windows 10 a kurulmuyomus AMD sitesinden indirdiğinde desteklemiyor diyormus sorun ne ile alakalı bilginiz varmı Genişletmek için tıkla... hayır ben kullanıyorum bi sıkıntı yok, son sürümünü indirin.
KS KS Hasan26 Femtopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #8 mucahitkocak dedi: İlk başta bnde öyle anlamıştım, arkadaşın sorduğu soru, RX 560 driveri Windows 10 da kullanılır mı diye sordu büyük ihtimal. hayır ben kullanıyorum bi sıkıntı yok, son sürümünü indirin. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler Artı 0 Eksi
mucahitkocak dedi: İlk başta bnde öyle anlamıştım, arkadaşın sorduğu soru, RX 560 driveri Windows 10 da kullanılır mı diye sordu büyük ihtimal. hayır ben kullanıyorum bi sıkıntı yok, son sürümünü indirin. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler