Onlar 60'tan aşağı düşmüyor genelde ben oynarken 40-50'lerde oynuyorum genelde.
Şu baktığınız testleri burada paylaşır mısınız? Merak ettim.
Aşağı yukarı 10-15 FPS oynuyor aramızda.
Ben de OC yaparak denedim ama fak etmedi. En iyisi sileyim ben bu oyunuYalnız dikkat ederseniz işlemci ve ekran kartı OC olarak çalıştırılıyor. Hem testte hem de alttaki açıklamada belirtilmiş. Bu farkın sebebi de tam olarak bundan kaynaklı.
Boşuna dert yanmayın oyun RX 5600XT kartına farklı bir şekilde çalışıyor önceden Vega 64 kullanıyordum drop yemiyordu şimdi RX 5600XT aldım ister düşük ister Ultra'da açayım durmadan drop yiyorum oyunun sorunu.
Olabilir ama r5 2600 de boş işlemci değil sonuçda ve benim başıma da aynı sorun geldiği için yazayım dedim zaten oyun sorunlu her güncelleme geldiğinde belirtiyorlar şu sorunu çözdük filan diye.Hocam vallahi yeni işlemci aldım Ryzen 3600'e geçtim ama daha oyunu kurmadım. İşlemci kaynaklı da olabilir sorun.
Ubisoft oyunlarının geneli öyle sanırım.Olabilir ama r5 2600 de boş işlemci değil sonuçda ve benim başıma da aynı sorun geldiği için yazayım dedim zaten oyun sorunlu her güncelleme geldiğinde belirtiyorlar şu sorunu çözdük filan diye.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.