RX 5600 XT fiyatları düşer mi?

• Konuyu başlatan rexiss
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 3.872
19 Ocak'tan sesleniyorum 6000TL'ye bir sistem topliyim diyorum stok yok olsa da bu bütçeden bile fazla şu anda kalan RX 5600 XT'ler 5000TL gibi uçuk fiyatlara satılıyor bu durumlara çok tepkiliyim artık önceki fiyatları unutmaya başladım o yüzden marta kadar bekleyeceğim öneriniz varsa yazabilirsiniz.
resim_2021-01-19_214359.png

Daha öncede yazmışım tekrar söylüyorum miningci kekolar ve bizim ülkenin fırsatçı akbabaları gene tavana vurdurdu piyasayı.

2. el bir ara düşünüyordum ama piyasa çok kötü.

Şu an piyasada 2.el kart bile yok. Olanlarda 0'dan pahalı. Ben de elimdeki ekran kartını yükseltmeyi istiyordum. Ama bu zamanda elindekiyle idare etmek en mantıklısı. Eğer ki elinizde bir sistem varsa şimdi almayın. Fiyatlar artabilir de ama bu donanımlar bu paraları haketmiyecek kadar pahalı. Eğer ki fiyatlar yaza doğru iyice tavan yaparsa, ben hiç sanmıyorum o kadar artacağını, eğer öyle bir durum olursa bu benim suçum değil ülkenin ayıbı 😁

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı