RX 5600 XT Gaming X alınır mı?

Merhabalar bu ekran kartını almayı düşünüyorum Ryzen 3 3300X ile kullanacağım sizce ne gibi sıkıntılar ortaya çıkar? 2700 TL'ye değer mi veya bu bütçeye daha iyi bir ekran kartı var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar bu ekran kartını almayı düşünüyorum Ryzen 3 3300X ile kullanacağım sizce ne gibi sıkıntılar ortaya çıkar? 2700 TL'ye değer mi veya bu bütçeye daha iyi bir ekran kartı var mıdır?

Alınır. Hiçbir sıkıntı yaşamazsın. Özellikle MSI Gaming X modelini şiddetle tavsiye ederim.

Kullanan arkadaşlar sürücü konusunda daha faydalı yorumlar yaparlar ama sırf Gaming X diye bu kadar yüksek ödemeler yapmaya gerek yok diyorum. Sapphire Pulse'ta tercih edilebilir. Bunun haricinde kart oldukça performanslı, sürücü hususundaki güncel durumunu ise es geçiyorum. Yanlış bilgi vermek istemem.

Bütçen el veriyorsa 300 lira az verip Sapphire alıcağına fazla ver Gaming X al soğutması oldukça iyi.

Bütçen el veriyorsa 300 lira az verip Sapphire alıcağına fazla ver Gaming X al soğutması oldukça iyi.

Aslında tam öyle değil. Birbirlerine çok yakınlar ve 300 TL'ye değecek kadar fark yok. Ayrıca Pulse daha sessiz çalışıyor.

Screenshot_10.png

Screenshot_12.png

Screenshot_11.png

Kaynak;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aslında tam öyle değil. Birbirlerine çok yakınlar ve 300 TL'ye değecek kadar fark yok. Ayrıca Pulse daha sessiz çalışıyor.

Eki Görüntüle 622497
Eki Görüntüle 622498

Kaynak;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu farklar sıcak havalarda daha fazla açılır. 21 derece oda da Zotac bile o dereceleri görür.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı