Arkadaşımdada 5600XT Var En Güncel Sürümü Kullanıyor Windowsu Orjinel En Güncelinden Bi Driver Sorunu Yaşamıyor (Herşeyi Güncelleyin)Oyunlarda ekran donması gibi sorunlar oluyor şu an 24.1.1 sürümünü kullanmaktayım, sabit iyi bir sürücü önerirseniz sevinirim.
23.9.1 sürümüne dönün.
Arkadaşımda da 5600XT var en güncel sürümü kullanıyor Windows'u orijinal en güncelinden bir driver sorunu yaşamıyor (her şeyi güncelleyin)
Yani çok fark yok. Sadece çok daha stabil. 24.1.1 sürümünde de problem yaşamıyorum açıkçası ben.Hocam ne farkı var 24.1.1 den çünkü bayağı bir kişi 24.1.1'e sıkıntılı diyorda.
Yani çok fark yok. Sadece çok daha stabil. 24.1.1 sürümünde de problem yaşamıyorum açıkçası ben.
İşlemciniz Ne monitörden Kaynaklanıyor Olabilir
Benim Tavsiyem Güvenli Modda DDU İle Driverleri Silip Güvenli Modda Tekrar Yükleyin Yada Yeni Güncellemeyi BekleyinR5 3600
Benim tavsiyem güvenli modda DDU ile sürücüleri silip güvenli modda tekrar yükleyin ya da yeni güncellemeyi bekleyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.