RX 5600 XT ile mining yapılır mı?

mustafam32

Femtopat
Daha fazla  
Evet yıl olmuş 2024. bende RX 5600XT var, mining yapsam günlük kar ne kadar? Daha önceki konulara baktım insanlar 1 haftada 37 dolar gibi kar etmiş ama 3 yıl önce. Şimdi ne kadar kar verir? 36mhs 80W ile kazım yapıyor.

Kazdığın madene göre kazım yapılan mh miktarı değişir. Lakin şu an da ülkemizde ne kazarsan kaz cebine düzgün bir şey bırakmaz. Belki 500 TL bile cebinde kalmayacak 1 ay boyunca 24 saat ekran kartına yük bindireceksin değer mi? Ki 1 ay boyunca kazdığın madenin fiyatının sabit kalacağı veya düşmeyeceği garanti de değil zarara girme ihtimalin de var.

Kazdığın madene göre kazım yapılan mh miktarı değişir. Lakin şu an da ülkemizde ne kazarsan kaz cebine düzgün bir şey bırakmaz. Belki 500 TL bile cebinde kalmayacak 1 ay boyunca 24 saat ekran kartına yük bindireceksin değer mi? Ki 1 ay boyunca kazdığın madenin fiyatının sabit kalacağı veya düşmeyeceği garanti de değil zarara girme ihtimalin de var.
Hocam cevap için sagol ben fransada yaşiyorum yine de karlı olmazmı bide kazarsam hangi madeni kazim ekran kartı rx5600xt

Yeni konular

Geri
Yukarı