Mantıklı, sonuçta güzel bir fark var. Ama kartı o fiyata satmayın derim. 5600 XT'yi daha yükseğe satarsınız mining performansından dolayı.
O zaman +1000 TL ile takaslıyorum. Mining konusu tartışmalı zira dediğim gibi beklenti haziran ayında miningin bitmesi yönünde. Letgo ve sarı sitede de insanlar çatır çatır riglerini satmaya başlamış. Şahsen eth 2.0 sürecinden sonra uzun bir süre diğer coinleri kazmak hiç karlı olmayacak hatta zarar bile edilebilir. Benim kartın zaten 3 ay garantisi kaldı.Mantıklı, sonuçta güzel bir fark var. Ama kartı o fiyata satmayın derim. 5600 XT'yi daha yükseğe satarsınız mining performansından dolayı.
Dediğim gibi 3060'e geçmek mantıklı ama takas olayını pek bilemeyeceğim. Çünkü elinizdeki kartın ederi biraz daha fazla ve 3060'ın sıfırı 8500'e bulunuyor şuan.O zaman +1000 TL ile takaslıyorum. Mining konusu tartışmalı zira dediğim gibi beklenti haziran ayında miningin bitmesi yönünde. Letgo ve sarı sitede de insanlar çatır çatır riglerini satmaya başlamış. Şahsen eth 2.0 sürecinden sonra uzun bir süre diğer coinleri kazmak hiç karlı olmayacak hatta zarar bile edilebilir. Benim kartın zaten 3 ay garantisi kaldı.
11 Bin TL'den ucuza göremedim ben siz nereden buldunuz ?Dediğim gibi 3060'e geçmek mantıklı ama takas olayını pek bilemeyeceğim. Çünkü elinizdeki kartın ederi biraz daha fazla ve 3060'ın sıfırı 8500'e bulunuyor şuan.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.garajonline.com.tr
Firmaların indirimleri var. Hatta Akakçe üzerinden bile görünüyor.11 Bin TL'den ucuza göremedim ben siz nereden buldunuz ?
game garaj ve palit güvenilir mi ?Firmaların indirimleri var. Hatta Akakçe üzerinden bile görünüyor.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Güvenilir. Palit modelini ise @Rustin Cohle kullanıyordu sanırım. O bilgi verebilir.GameGaraj ve Palit güvenilir mi?
GameGaraj ve Palit güvenilir mi?
Hocam Game Garaj Nvidia'nın resmi satıcısı. Güvenilirdir yanigame garaj ve palit güvenilir mi ?
hocam adam sanırım miningci. Elindeki rtx 3060 lhr v2 modeli. Nakit vermekten vazgeçti,sadece takas diyor. Son tahlilde rx 5600 xt'nin üzerine 1000 tl verilip 3060 alınır mı ? (10 Ay garantisi varmış) 3060'ı aldıktan sonra 9000'e satıp 500-600'e word ve internet sayfalarını açabilecek bir ekran kartı alırım.Hazirandan sonra dolar 25 lira falan olmazsa her türlü fiyatlar şimdikinden daha düşük olacak. Olmasa bile tüm paramı dolarda tutarım pek zarar görmem. Benim yerimde olsanız bu takası yapar mıydınız ?Hocam Game Garaj Nvidia'nın resmi satıcısı. Güvenilirdir yani
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.