RX 5600 XT OC vs T6G

Sweetys

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende ikisinden birini alacaktım bir konu açmıştım T6G daha performanslıymış. Bu arada hocam ciddi bir fiyat farkı yoksa İtopya'dan almayın ekran kartı 3 hafta da gönderdiler.

Merhaba arkadaşlar PC'de ekran kartım yok. Almayı düşünüyorum. Sizce hangisi alayım? Arasında kac FPS fark olur? Bu FPS fiyatı kapatır mı?

ASUS TUF 3 Radeon RX 5600 XT T6G EVO GAMING 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA 2. ASUS TUF 3 Radeon RX 5600 XT OC EVO 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA

Dostum aldın mı bilmiyorum ama O6G modelleri ile T6G modellerinde dikkat etmen gereken şey bellek hızı.
Eğer bellek hızı 14.000MHz(14 gbs) ise T6G ile aralarında tek fark BIOS sürümü. Eğer BIOS sürümünü güncellersen O6G modelinin T6G ile aynı güce geliyor. Ama dikkat et her O6G modeli 14 değil 12'de olabiliyor. İşte 12 olanlar düşük olanları.

Ek olarak ASUS TUF alacağına ROG STRIX alabilirsin.

Bu O6G modeli var bende BIOS güncelledim herhangi bir sorun olmadı T6G modeli seviyesinde kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı