RX 5600 XT oyundayken anlık siyah ekran ve çıktıktan sonra parazitlenme

Katılım
23 Ağustos 2020
Mesajlar
314
Çözümler
1
Yer
Balıkesir, Edremit
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
2012 Packard Bell AMD Laptop neyini yazayım bunun
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci :D
Merhaba MSI RX 5600 XT Mech OC kullanıyorum herhangi bir OC yapmadım Forest oyunuyordum ekran gidip gelmeye başladı bende bir şey olmaz deyip devam ettim ve kasa çok sessizdi ama sonra 1 saat daha oynadıktan sonra oyunun yarısı mor yarısı yeşil oldu bir süre sonra takıldı alt tab yaptım DC'den konuşuyordum. Sonra parazitlenme başladı ve sistem kastı bende reset attım kasaya şu an bir problem yok ama Forest'i bir daha açıp 1 buçuk saat gibi bir süre oynadıktan sonra yine böyle oluyor başka oyunlarda problem yok. Daha önce Forest'i aralıksız 3-4 saat oynuyordum böyle bir problem yoktu DDU ile driver silip yeniden kurmayı da denedim ama çözülmedi (en son sürümü kullanıyorum) sistemim R5 3600 ve RX 5600 XT anakartım: MSI B450M'A-PRO Max RAM: 2x16 3200 MHz.
 
Her gün RX 5000 serisi ile böyle hata konuları görüyorum 1 kere NVIDIA ekran kartıyla alakalı konu görmedim.
çok memnundum ilk kez böyle bişey yaşadım sadece fortnite da drop yiyordum onuda düzelttiler ama dediğim gibi sadece forest da oluyor.
bu arada win7 kullanmıyorum bu laptopum yoksa win10 kullanıyorum birde siyah ekran olayı radeon software dan uygulamayı geliştirmememiz için geribildirim yollayın mesajı gelince olmaya başladı
 

Geri
Yukarı