RX 5600 XT sistem AC: Odyssey FPS değerleri düşük

İşletim sistemi
Windows 10
Bekleyin kuracaktır. Ben de aynı anakartı kullanıyorum 2209'dan 2409'a geçmemiştim, Ryzen 5 3000 serisi kullandığım için. Sanırım son sürümde 5000 serisi işlemciler için destek gelmiş.
Ben geçtim ama dediğim gibi açıldı tekrardan deniyorum odysseyde benchmark testinde ultrahight ayarda 60 FPS ortalama çıkıyor ama oyun akıcı değil 50 fps gösterdiği yerde kasıyor hissi oluyor rdr2 ultra ayarda böyle bir sorun yaşamıyorum

Monitörüm 144Hz refrash Rate ayarı vardı AC Odyssey ayarlarında. 60Hz olarak ayarlıydı 144Hz ayarlayınca ekran yırtılmaları, takılmalar düzeldi bir de ona bakın.

Monitörüm 144Hz refrash Rate ayarı vardı AC Odyssey ayarlarında. 60Hz olarak ayarlıydı 144Hz ayarlayınca ekran yırtılmaları, takılmalar düzeldi bir de ona bakın.
75hz oluyor en fazla yaptım ama ekran kartı nedense şehir içinde %99 olarak kullanmıyor şehir dışında kullanıyor . Yırtılmalarda pek çözülmedi
@253984'nin dediğini deneyin isterseniz, her şey normal duruyor.
Denedim ama şuanda sehirlerde %99 kullanmıyor ve kullanmadığı durumlarda 45 50 fps veriyor
75hz oluyor en fazla yaptım ama ekran kartı nedense şehir içinde %99 olarak kullanmıyor şehir dışında kullanıyor . Yırtılmalarda pek çözülmedi

Denedim ama şuanda sehirlerde %99 kullanmıyor ve kullanmadığı durumlarda 45 50 fps veriyor

Dosya Ekleri

• IMG_20201222_225527.jpg
    IMG_20201222_225527.jpg
    95 KB · Görüntüleme: 26
75Hz oluyor en fazla yaptım ama ekran kartı nedense şehir içinde %99 olarak kullanmıyor şehir dışında kullanıyor. Yırtılmalarda pek çözülmedi.

Denedim ama şu anda sehirlerde %99 kullanmıyor ve kullanmadığı durumlarda 45 50 FPS veriyor.

Ayarlardan bazılarını kısıp yani ortalama FPS'i 75'ya da tam 60'a getirecek şekilde ve V-Sync açık şekilde deneyin en azından yırtılmalara çözüm olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı