RX 5600 XT sistem AC: Odyssey FPS değerleri düşük

İşletim sistemi
Windows 10
Sistem:
RX 5600 XT.
R5 3600.
8x2 GB RAM.
Cyberpunk 2077 ve Assassin's Creed Odyssey'de FPS sonuçlarına baktığımda 10 FPS gibi bir FPS fark alıyorum. Sistem testlerindeki videodakilerden. Üstüne FPS dropları yaşamaktayım. 52 FPS verirken sanki şehirlerde takılmalar oluyor.
Bu FPS düşüklüğü sizce neden olabilir? Ekran kartı 1750MHz'de çalışıyor. Oyunlar orijinal.

Sistem:
RX 5600 XT.
R5 3600.
8x2 GB RAM.
Cyberpunk 2077 ve Assassin's Creed Odyssey'de FPS sonuçlarına baktığımda 10 FPS gibi bir FPS fark alıyorum. Sistem testlerindeki videodakilerden. Üstüne FPS dropları yaşamaktayım. 52 FPS verirken sanki şehirlerde takılmalar oluyor.
Bu FPS düşüklüğü sizce neden olabilir? Ekran kartı 1750MHz'de çalışıyor. Oyunlar orijinal.

PSU gücünü yazmamışsın PSU kaynaklı da olabilir. Testlerde gördüğün fark sadece ekran kartı değil işlemci farkındanda kaynaklanabilir.

PSU gücünü yazmamışsın PSU kaynaklı da olabilir. Testlerde gördüğün fark sadece ekran kartı değil işlemci farkındanda kaynaklanabilir.
PSU dan kastınız ne dir bu konularda çok bilgim yokta
Ekran kartı güncelleştirmelerini yaptınız mı?
Evet yapılı
Driverlarınız güncel değilse son sürüme güncelleyin ve deneyin.
Hepsi güncel
Driverlarınız güncel değilse son sürüme güncelleyin ve deneyin.
R5 3600 driver guncelmi degilmi nereden bakabilirim

PSU'dan kastınız nedir bu konularda çok bilgim yokta.

Evet yapılı.

Hepsi güncel.

R5 3600 driver guncelmi degilmi nereden bakabilirim?

İşlemci driverı yoktur anakartınızın driverlarını daha stabil bir çalışma için güncelleyebilirsiniz.

Arkadaşın dediği gibi test sistemindeki RAM MHz ve işlemci farkından da FPS farkı oluşuyor olabilir.

GPU kullanımı % kaç Odyssey'de?
%100
İşlemci driverı yoktur anakartınızın driverlarını daha stabil bir çalışma için güncelleyebilirsiniz.

Arkadaşın dediği gibi test sistemindeki RAM MHz ve işlemci farkından da FPS farkı oluşuyor olabilir.
Ana kart bios guncellemesj gelmiş guncelliyorum lakin 3 4 dk bekleyin dedi hala olmadı iptalde etmeyin diyor napicam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı