Çözüldü RX 5600 XT sistem düşük FPS veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba, sistemim 5600 XT ve Ryzen 5 3600'den oluşuyor. Ama Sea of Thieves'de 30 FPS'i geçmiyor. Sebebi nedir? Nasıl çözerim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şimdi Rocket League'de de denedim, yine 30 FPS'i geçmedi. Ne yapmam lazım?

Çözüm
Yanıtlarınız için teşekkürler. İkinci kez bilgisayarı yeniden başlatışımda sorun düzeldi.
Ama driver güncel ve ekran kartım AMD bu driver sıkıntısı mı şimdi?
Eskiden RX 580'di, o bozulunca 5600XT almıştım. Sonra düzeltmedim.

Eski driverları düzgün kaldıramamışsınız demek ki. Arkadaşların dediği DDU ile driver kaldırma işlemini yaptınız mı? Gerçi sorun çözüldü demişsiniz ama siz yine de arkadaşların dediği gibi temiz bir driver kurulumu yapın.

Eski driverları düzgün kaldıramamışsınız demek ki. Arkadaşların dediği DDU ile driver kaldırma işlemini yaptınız mı? Gerçi sorun çözüldü demişsiniz ama siz yine de arkadaşların dediği gibi temiz bir driver kurulumu yapın.

Driverları ben kurmadım bilgisayarcı bir tanıdığımız yapmıştı. Nereden kontrol edebilirim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı