RX 5600 XT ve Ryzen 5 3600 sistem ileriye dönük mü?

Monitör konusunda yazdığım geçmiş mesajlara bakabilirsin. VISA kartın varsa Hepsiburada ilk alışverişlerde 50 TL indirim veriyor. HP24X'ü 1350 TL'ye alabilirsin ve pişman olmazsın.

1300 TL 144hz monitör var eğer sanada uygunsa.
Attığım monitör'de çok güzel arkadaşımda var aynısı oradan gördüm. Şuan bütçem yok ama siz önerin yine de.
Monitör konusunda yazdığım geçmiş mesajlara bakabilirsin. VISA kartın varsa Hepsiburada ilk alışverişlerde 50 TL indirim veriyor. HP24X'ü 1350 TL'ye alabilirsin ve pişman olmazsın.
Var bakıyorum şimdi.

Amacın oyun oynamaksa önerdiğim monitörden şaşma! Son yazdığım mesajları kontrol ederk neden IPS ve VA'dan düşük bütçelerde uzak durman gerektiğini anlayabilirsin.

Amacın oyun oynamaksa önerdiğim monitörden şaşma! Son yazdığım mesajları kontrol ederk neden IPS ve VA'dan düşük bütçelerde uzak durman gerektiğini anlayabilirsin.
Oyun ve yayın için benim attığım monitörden pek farkı yok gibi ikisini de takibe aldım indirim olursa alırım birini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…