Yüksek seviye bir kart almadıkça 0 Nvidia almak kazıklanmaktan başka hiç bir şey değil gereksiz ön yargınıza her mesaja beğenmedim atarak devam edebilirsiniz. Daha ucuz fiyata daha iyi performans varken gidip 3060 almaya devam edin siz.AMD ekran kartı önermiyorum. 3060 alabilirsiniz.
Ucuza kalite olmaz. Alacağı AMD ekan kartı maksimum 1 ay sonra ona sorun çıkaracaktır. WattMan hataları, no Signal hataları, ekranın sebepsizce kararması. Say say bitmez. Parasına yazık etmesin diye söylüyorum. Ön yargıyla alakası yok.Yüksek seviye bir kart almadıkça 0 NVIDIA almak kazıklanmaktan başka hiçbir şey değil gereksiz ön yargınıza her mesaja beğenmedim atarak devam edebilirsiniz. Daha ucuz fiyata daha iyi performans varken gidip 3060 almaya devam edin siz.
İlki RTX diye bir teknoloji yok,bu NVİDİA nın 2000 ile başlayan yeni nesil kart serisinin ismi.İkincisi AMD kartlarda RTX teknolojisi yok Ray Tracing var. Üçüncü olarak RTX 3060 ile RTX kullanamazsınız demişsiniz gayet de kullanır, üstüne DLSS açar her oyunu da High-Ultra arası 60 FPS de paşalar gibi oynar.
Baştan sona yanlış bilgi vermişsiniz, bir kere adam RX 6700-6700XT alsa o işlemciyle 1080P'de darbogazin kralını yaşayacak. İkincisi AMD kartlarda RTX teknolojisi yok Ray Tracing var. Üçüncü olarak RTX 3060 ile RTX kullanamazsınız demişsiniz gayet de kullanır, üstüne DLSS açar her oyunu da High-Ultra arası 60 FPS'de paşalar gibi oynar.
Boş ver. Fan boylar ne derseniz deyin anlamıyorlar. Ve rx 6700 ile de darboğazın kralı falan olmaz gereksiz abartmış.Hocam nerenizle okudunuz bilmiyorum ama RX6700 ile darboğaz yaşama ihtimaline karşın RX 6600 XT önerdim. Güç ve performans olarak 6600XT, RTX 3060'dan daha güçlü ve fiyat performans açısından çok daha iyi bir kart. Evet yanlış yazmışım Ray Tracing desteği geldi AMD ekran kartlarına. Ayrıca DLSS ve FSR açıkken kafa kafaya neredeyse aynı performansı veriyorlar. Bu durumda ucuz olanı almak daha mantıklı değil midir?
Hocam nerenizle okudunuz bilmiyorum ama RX6700 ile darboğaz yaşama ihtimaline karşın RX 6600 XT önerdim. Güç ve performans olarak 6600XT, RTX 3060'dan daha güçlü ve fiyat performans açısından çok daha iyi bir kart. Evet yanlış yazmışım Ray Tracing desteği geldi AMD ekran kartlarına. Ayrıca DLSS ve FSR açıkken kafa kafaya neredeyse aynı performansı veriyorlar. Bu durumda ucuz olanı almak daha mantıklı değil midir?
Adam AMD istemiyorum demiş dostum bak gayet basit, bir kişiye istemediği bir ürünü daha iyi de olsa aldiramazsin. Sonuçta kullanacak olan kişi konu sahibi. Altta bana fanboy diyen arkadaş da bilip bilmeden konuşmadan önce girip profilimi inceleyebilir, bugüne kadar sanki sürekli NVIDIA onermisim gibi konuşması komik.
Ayrıca darbogaz hakkında yaptığı yorum da beni ayrı kopardı, darboğaz olmazmış
Yav kardeşim okuduğunuzu anlamada güçlük mü çekiyorsunuz siz? Adam özellikle AMD istemiyorum demiş. Buyur dostum al bunu gec, sıfır olarak alternatifi yok zaten.
Galax RTX 3060 1-Click OC 36NOL7MD1VOC 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax RTX 3060 1-Click OC 36NOL7MD1VOC 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Galax RTX 3060 1-Click OC 36NOL7MD1VOC 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 9.399,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yüksek seviye bir kart almadıkça 0 NVIDIA almak kazıklanmaktan başka hiçbir şey değil gereksiz ön yargınıza her mesaja beğenmedim atarak devam edebilirsiniz. Daha ucuz fiyata daha iyi performans varken gidip 3060 almaya devam edin siz.
3060 Ti geçmek mantıklı olur. Bütçe artmazsa buna bak.
Gainward Geforce RTX 3060 Ghost 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
Gainward Geforce RTX 3060 Ghost 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr