MSI AMD Radeon RX 5600XT Mech OC.
Intel i5.9.nesil
8 GB RAM.
480GB SSD.
6 aylık bir PC.
Herhangi bir soğutucu yok.
The Witcher 3 ve PUBG(Steam) ekran kartım The Witcher 3 Ultra ayarlarda performansı düşürmüyor ama görev yöneticisi performansta 99.99'a kadar çıkıyor. Kasamın yeri dar bir alanda hava akışı yok ekstra soğutucum yok, kasanın camı kapalı.
Yükselmesi iyi midir dostum pek fazla anlamadım ama yük altında dediğin oyundayken sanırım görev yöneticisinde olan GPU kısmı 99.99kadar çıkıyor kasaya dokunuoyrum sıcaklık fazla yok ama vuuuuuu diye bayağı ses çıkarıyor.
Yükselmesi iyi midir dostum pek fazla anlamadım ama yük altında dediğin oyundayken sanırım görev yöneticisinde olan GPU kısmı 99.99kadar çıkıyor kasaya dokunuoyrum sıcaklık fazla yok ama vuuuuuu diye bayağı ses çıkarıyor.
Yani şimdi işaretlediğim yerin sonuna kadar ulaşması normal bir şey, neyse dostum senin ve yardımcı olan herkesin yanıtlamasına sevindim yardımcı oldunuz teşekkürler.
Yani şimdi işaretlediğim yerin sonuna kadar ulaşması normal bir şey, neyse dostum senin ve yardımcı olan herkesin yanıtlamasına sevindim yardımcı oldunuz teşekkürler.Eki Görüntüle 951445