Bazen çıkıyor ya son iki BF oyunundaHangi oyunda 10 GB'a kadar çıkıyor? BF1 ve Watch Dogs 2 için diyorsanız, 1080p ultra ayarlarda bile o kadar yükseğe çıkmıyor.
Bf1'de çıkıyor bazen.
Çalışmasına çalışır da hocam çift kanal mı çalışıyor orası önemli. 12 GB RAM bazı oyunlarda sıkıntı çıkartabilir. Malum 11-12 GB RAM kullanan oyunlara bile şahit oldum.
Bazen çıkıyor ya son iki BF oyununda
CPU-Z indirip şuranın bir fotosunu atın, bakalım buna:
Eki Görüntüle 576485
Tamam, dual şeklinde çalışıyormuş
Artık bilemiyorum oynarken arkada bir şey mi açılıyor veya çalışıyor mu hiç kontrol etmedimArka planda açık uygulama/program/işlem veya eklenti var mı 10 GB'a ulaştığında? Çünkü şu ana kadar BF V, Rust, COD Warzone haricinde 10 GB'a kadar RAM kullanan bir oyun görmedim.
BF1'de 10 GB'ı görmesem de nadir olarak 9.2-9.5 GB gibi değerlere ulaştı benim sistemde, aslında dediğin gibi hocam, 10 GB'a ulaşması çok anormal bir durum değil bu oyunda.
Bi baksanaTamam, dual şeklinde çalışıyormuşSıkıntı yaşadığın oyunların bir ekran görüntüsünü alabilir misin hocam oyun içinde?
Artık bilemiyorum oynarken arkada bir şey mi açılıyor veya çalışıyor mu hiç kontrol etmedimAma arada görüyorum 10 üzerini.
![]()
İşte böyleArka planda açık uygulama/program/işlem veya eklenti var mı 10 GB'a ulaştığında? Çünkü şu ana kadar BF V, Rust, COD Warzone haricinde 10 GB'a kadar RAM kullanan bir oyun görmedim.
BF1'de 10 GB'ı görmesem de nadir olarak 9.2-9.5 GB gibi değerlere ulaştı benim sistemde, aslında dediğin gibi hocam, 10 GB'a ulaşması çok anormal bir durum değil bu oyunda.
Bf1Hangi oyun o?
Ultrada yapsam low'da yapsam pek farkı olmuyor belki 10 fps.Her oyun aynı şekilde kodlanmıyor veya optimize edilmiyor. Bu gayet normal.
Ayarları Ultra'ya alıp oynayın hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.