RX 5600XT Yetkili Servis: Arızaya rastlanmadı?

atre1d3s

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Daha öncesinde de bununla ilgili konular açmıştım. Sapphire Radeon RX 5600XT Pulse ekran kartına sahibim. Ekran kartı driverlarını kurduktan sonra sorunsuz şekilde kullanabilmeme rağmen bilgisayarı kapattıktan birkaç saat sonra bilgisayarı açarken açılış ekranında takılı kalıyor açılmıyordu. Defalarca kez format attığımı ve ekran kartı Driver'ını kurmadığımda bilgisayarda herhangi bir sorun oluşmadığını da belirtmek isterim. Tüm bileşenleri servislerine gönderdim. En son gelmeyen ekran kartı kalmıştı onda da "yetkili servis: Arızaya rastlanmadı" yazısını gördüm. Hiçbir parçada herhangi bir değişiklik yapılmadı. Bu bilgisayar yine aynı sorunları gösterecek diye düşünüyorum. Bu konuda ne yapabilirim sizce?

Az önce aradım 2 gün boyunca testlerini yapmışlar. Parça değiştirerek test etmemi istediler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Driver'ları sıkıntılıdır AMD'nin bizzat şu an yaşıyorum bu durumu. Driver olarak 20.2.2 Driver'i kurmanı öneririm. DDU ile safe mode girip neti kesip AMD'ye ait ne var ne yok sil. Üstte belirttiğim numaralı Driver'i kur.

Driver'ları sıkıntılıdır AMD'nin bizzat şu an yaşıyorum bu durumu. Driver olarak 20.2.2 Driver'i kurmanı öneririm. DDU ile safe mode girip neti kesip AMD'ye ait ne var ne yok sil. Üstte belirttiğim numaralı Driver'i kur.
Hocam format atarak yapıyorum direkt ve 20.2.2 sürümünü kuruyorum ama sonuç hep aynı...

Hocam format atarak yapıyorum direkt ve 20.2.2 sürümünü kuruyorum ama sonuç hep aynı...

BIOS Update? Ben 5500XT kullanıyorum ama forumda birçok 5600XT kullanıcısı vardır onlardan veya 5700XT kullanıcılarından Driver'larla ilgili bir sorun okumadım uzun süredir. Çok fazla format, açılış ekranında takılma belki BIOS ile alakalıdır kim bilir. Ama 2 gün boyunca serviste sorun bulunamadı denmesi de garip.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bios update? Ben 5500XT kullanıyorum ama forumda bir çok 5600XT kullanıcısı vardır onlardan veya 5700XT kullanıcılarından driverlarla ilgili bir sorun okumadım uzun süredir. Çok fazla format, açılış ekranında takılma belki bios ile alakalıdır kim bilir. Ama 2 gün boyunca serviste sorun bulunamadı denmesi de garip.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha öncesinde servise gitmişti BIOS update'i onlar yapmışlardı. BIOS'u sıfırlayıp tekrardan yapsalar belki düzelirdi ben de anlayamadım. Dünya üzerinde bu sorun tek bende vardır kesin :D

Daha öncesinde servise gitmişti BIOS update'i onlar yapmışlardı. BIOS'u sıfırlayıp tekrardan yapsalar belki düzelirdi ben de anlayamadım. Dünya üzerinde bu sorun tek bende vardır kesin :D

Yalnız değilsin. Biraz okudum kimse bir çözüme ulaşamamış ama sorunlar senin bahsettiğinle aynı veya benzer

Yalnız değilsin. Biraz okudum kimse bir çözüme ulaşamamış ama sorunlar senin bahsettiğinle aynı veya benzer

Teşekkürler. Sanırım aşırı overclock sebebiyle böyle şeyler oluyor. Şu görseli gördüğümden beri şoktayım...

Dosya Ekleri

• thermal.png
    thermal.png
    236,6 KB · Görüntüleme: 75
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı