RX 570 2022'de Kullanılabilir mi?

merterden19

Megapat
Daha fazla  
Elimde 3 yıldır sorunsuz kullandığım MSI Armor 4 GB RX 570 OC ekran kartım var.

Şimdiye kadar hiç sorun yaşamadık. Oynadığım bütün oyunların üstesinden rahatlıkla geliyor.
Ama 3 yıl gibi bir zaman geçti. Acaba ekran kartımı değiştirmeme gerek var mı?
Piyasa değeri düşmeden satıp üstüne ekleyip yeni bir tane almak gibi.
Yoksa daha beni götürür mü?
Hangi oyunları oynuyorsunuz diye soracak olursanız sıklıkla GTA 5, PUBG, CS:GO, ETS 2 oynuyorum ama arada bir yeni oyunları da deniyorum.
Performans ile alakalı bir problem yaşamadık.

Isı değerleri ve furmark testi sonucu iyiyse kullanmaya devam edebilirsiniz.

Bahsettiğiniz oyunlar için halen daha kullanılır tabiki. Ama AAA oyunlar için (RDR2,Cyberpunk) vs. 1080P'de akıcı oynayamayabilirsiniz.

Isı değerleri ve furmark testi sonucu iyiyse kullanmaya devam edebilirsiniz.
60 dereceyi çok nadir geçiyor ağır oyunlarda bile 69-70 derecelerde oluyor.
Bahsettiğiniz oyunlar için halen daha kullanılır tabiki. Ama AAA oyunlar için (RDR2,Cyberpunk) vs. 1080P'de akıcı oynayamayabilirsiniz.
Hocam 3 yıldır var bende bu kart kullanıyorum sadece değiştirme zamanı geldi mi diye size danışmak istedim.

60 dereceyi çok nadir geçiyor ağır oyunlarda bile 69-70 derecelerde oluyor.

Hocam 3 yıldır var bende bu kart kullanıyorum sadece değiştirme zamanı geldi mi diye size danışmak istedim.
Sıcaklık değerleriniz de normal. Bence değiştirmek için bir nedeniniz yok hocam. Zaten fiyatlar malum.

Sıcaklık değerleriniz de normal. Bence değiştirmek için bir nedeniniz yok hocam. Zaten fiyatlar malum.
Bende fiyatlardan korktuğum için bu konuyu açtım şimdi elimdeki kart güzel para ediyor üstüne bir o kadar daha eklersem RTX 3050 alsam mı düşüncesi geldi aklıma.
Yok hayır test yapmadım ilk çıktığında alıp biraz oynamıştım herhangi kasma donma olmadı fps 50-55 bandındaydı galiba.

Sisteminiz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…