RX 570 4 GB Gigabyte ekran kartı ısınıyor

Kyzer

Decapat
Daha fazla  
RX 570 4 GB Gigabyte ekran kartım var. Skyrim oynarken GPU ısınıyor ve PC kapanıyor. Nasıl ısınmasını azaltırım? Oyun içinde 90 derecelerde ama biraz bekledikçe artıyor. Ayrıca kasanın dış kısmı da oldukça sıcak.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 570 4 GB Gigabyte ekran kartım var. Skyrim oynarken GPU ısınıyor ve PC kapanıyor. Nasıl ısınmasını azaltırım? Oyun içinde 90 derecelerde ama biraz bekledikçe artıyor. Ayrıca kasanın dış kısmı da oldukça sıcak.
Hocam doğru mu yanlış mı bilmem ama ben vantilatörü kasaya doğru tutuyorum öyle sıcaklık azalıyor.

Hocam havalar zaten sıcak ekstra ısınması normal ama öncelikle kasanın fanlandırılması nasıl ayrıca ekran kartı modeliniz nedir ? Kasanın hava sirkülasyonu ne durumda,hava alıyor mu ?
İsterseniz fan hızını oynayın çok değişmeyebilir ayrıca kasanın yan tarafları açılıyorsa bir kere açıp deneyin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı