RX 570 4 GB Gigabyte ekran kartı ısınıyor

Kyzer

Decapat
Daha fazla  
RX 570 4 GB Gigabyte ekran kartım var. Skyrim oynarken GPU ısınıyor ve PC kapanıyor. Nasıl ısınmasını azaltırım? Oyun içinde 90 derecelerde ama biraz bekledikçe artıyor. Ayrıca kasanın dış kısmı da oldukça sıcak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam doğru mu yanlış mı bilmem ama ben vantilatörü kasaya doğru tutuyorum öyle sıcaklık azalıyor.
Hocam kasayı masanın altına koyduğumdan öyle bir şey yapamam.
Termal macun yenilemenin faydası olabilir.
denerim.
Kasanın kapağını açabilirsiniz ve termal macunu değişebilirsiniz. Ayrıca fanların deviri düşük mü diye kontrol etmenizi öneririm.
Hasanın kapağı açık olsa ısı azalır mı sizce hava alacağı için? Deviri nasıl kontrol edeceğim.
Hocam havalar zaten sıcak ekstra ısınması normal ama öncelikle kasanın fanlandırılması nasıl ayrıca ekran kartı modeliniz nedir ? Kasanın hava sirkülasyonu ne durumda,hava alıyor mu ?
İsterseniz fan hızını oynayın çok değişmeyebilir ayrıca kasanın yan tarafları açılıyorsa bir kere açıp deneyin
Hocam fanlar %100de çalıştırıyorum. Kasayı hava alacak bir yere koyacağım ve kapağını açıp deneyeceğim. rx 570 4gb gigabyte marka.
Hocam doğrudur ama bilmiyorum güven veriyor açıkçası. Günde 6-7 saat aktif oluyorum PC'de ekran kartına bişey olmasına korkuyorum o yüzden bu biraz da olsa güven veriyor.
Hocam konudan alakasız ama r5 2600den memnunmusunuz rx 570e darboğaz yapar mı? Bende ondan almayı düşünüyorum.
Kasanın önünde cam varsa çıkarın etkisi oluyor.
Denicem.

Hocam fanın biri düşmüş yerinden sebebi bu galiba takıp tekrar denicem ısı testini.

Dosya Ekleri

• IMG_20240723_180044.jpg
    IMG_20240723_180044.jpg
    136,2 KB · Görüntüleme: 31

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı