- Makaleler
- 1
Daha fazla
Şu tarz rehberlere bakarak en azından fikir sahibi olabilirsiniz. Fakat size tavsiyem başkalarının ayarlarını denemek yerine kendi kartınız için çalışan deneme yanılma yöntemi ile stabil bir ayar bulmanız olacaktır. Şunu da belirteyim eğer Radeon programından ayar yapacaksanız yaptığınız ayarların sıfırlanmaması için görsele yüklediğim Windows ayarlarından hızlı başlatmayı kapatın.Anladım fakat bunla alakalı bi rehber varsa gönderme şansınız varmıdır.
RX 570 undervolt rehberi
RX 570 ekran kartına sahipseniz karta verilen voltajın biraz fazla olduğunu fark edeceksiniz; 1.150 gibi. Bu voltajı düşürerek kartın ömrünü biraz olsun arttırmış olursunuz ve güç tüketimleri düşebilir. Ben Afterburner üzerinden yaptım siz Wattman üzerinden de yapabilirsiniz ama Afterburner...
Adrenalin 2020 sürücüsü RX570 undervolt rehberi
Öncelikle merhabalar. Sosyal'de 1 Haziran 2019 tarihli @Fear The Bones adlı arkadaşın hazırladığı MSI Afterburner tabanlı bir undervolt rehberi mevcut. Ben de 2020 sürücülerinin çıkması, arayüzün değişmesi ve MSI Afterburner ile yapılan ayarların sürücü içinden yapılarak sistemin açılışta...