RX 570 Armor Yükte Sıcaklık Değerleri Nasıl Olmalı?

aliyildirim

Centipat
Geçen ay donanım arşivi V3.5 satın aldım. R5 1600 - RX 570 Armor ikilisi var. Ama ekran kartım fanların hızını yükseltmediğim halde 95 dereceyi rahat goruyor. Fan hızını MSI Afterburner'dan %45-50'ye alıyorum. 58-67 derece arasında oynuyorum. Fanları bu şekilde hızlandırmak ömrünü azaltır mı? Veyahut ortalama sıcaklık değerlerim kaç olmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen ay donanım arşivi V3.5 satın aldım. R5 1600 - RX 570 Armor ikilisi var. Ama ekran kartım fanların hızını yükseltmediğim halde 95 dereceyi rahat goruyor. Fan hızını MSI Afterburner'dan %45-50'ye alıyorum. 58-67 derece arasında oynuyorum. Fanları bu şekilde hızlandırmak ömrünü azaltır mı? Veyahut ortalama sıcaklık değerlerim kaç olmalı?
Aynı modele sahibim. Stok ayarlar yük altında maks 70 derece, fan devri 2000-2200 RPM, UV ardından yük altında maksimum 64 derece, fan devri 1500-1700 RPM arası değişiyor. Kasa havalandırması iyi olunca Armor modeli iyi çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı