Daha iyi bilsinler de. İnsanlar o yorumlara güvenip bu tür işlere giriyor. Ellerinde patlayınca hangisi bunun hesabını verebilecek? Bu tür riskli konularda biraz daha empati yapmayı öğrenip, 200-300 TL için riskli önerilerden vazgeçmeliler.
Almadan önce forumda sorsaydın 10 kişiden 11'i alma derdi. Zaten geçtiğimiz aylarda 830 Liraya filan düşmüş bir kartı ikinci el almak ne kadar mantıklı tartışılır.
Günümüz şartlarında çoğu arkadaşımız 2. el düzgün parçaları bularak uygun fiyatlara sistem kurmak istiyor ve bunlardan birisi de bendim.
Ben de uygun fiyatla sistem aldım ve %90 ihtimalle de madencilikte kullanılmış bir RX 480 ekran kartı vardı.
İlk gün kendim driver ve temiz windows kurulumu yapmamıştım ve ekran kartı sorunlu zannedip buraya da konu açmıştım, şimdi ise sıkıntısız bir şekilde kullanmaktayım ancak sorunla karşılaştığımı düşündüğümde satın aldığım kişi " getir bakalım başka ekran kartı buluruz" şeklinde düzelmediği durumda bile yardımcı olacaktı.
Yani aslında 2. el ürünlerin durumu ve satın aldığınız kişinin insafı tamamen şans.