RX 570 Corsair vs 450W PSU uyumu

Hayır olmaz, elinizde RX 460 varsa eğer kullanmaya devam edin bence. Zaten işlemcinizin kaldırdığı maksimum ekran kartı GTX 1050 Ti. Elinizdeki sistemle bir süre idare edin elinize para geçince sistemi satıp güncel sistemlere geçin.
Gpu alacağım paraya i5 7500 alsam destekliyor sanırım,daha sonra gpu alsam da mantıklı değil mi sizce?

GPU alacağım paraya i5 7500 alsam destekliyor sanırım, daha sonra GPU alsam da mantıklı değil mi sizce?

Dostum senin yerinde olsam 460'ı satıp 600TL'ye GTX960 alırdım.
Para biritirdikten sonra tüm sistemi satıp Ryzen sistem veya 10-11.nesil Intel dizerdim.
460 ile GTX960 arasında epey fark var.
960 1050 Ti'a denk bir kart.

Dostum senin yerinde olsam 460'ı satıp 600TL'ye GTX960 alırdım.
Para biritirdikten sonra tüm sistemi satıp Ryzen sistem veya 10-11.nesil Intel dizerdim.
460 ile GTX960 arasında epey fark var.
960 1050 Ti'a denk bir kart.

Anladım fakat RDR2 gibi oyunları oynamak istiyorum o yüzden işlemci sonra GPU alacağım, teşekkür ederim

Anladım fakat RDR2 gibi oyunları oynamak istiyorum o yüzden işlemci sonra GPU alacağım, teşekkür ederim.

Tabii dostum lakin RX570'de yeni çıkan oyunlar için güçsüz kalıyor artık.
O yüzden yeni sistem alırsın dedim.
İkinci el al alacaksın değil mi?
Anladım fakat RDR2 gibi oyunları oynamak istiyorum o yüzden işlemci sonra GPU alacağım, teşekkür ederim.

Mesela 960 RDR2 fullhd Low medium ayarlarda oynatmaya yetiyor.

Son düzenleme:

İ3 7100 nasıl olur peki? Fark olur mu? Evet 2.el alacağım.
i3 7100 nasıl olur peki? Fark olur mu? Evet 2.el alacağım.

Bir arkadaşımın i5 7500'ü varmış kendi işlemcimle takas yapıp üstüne para koyup aldım, bir dahaki ay 570 almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı