RX 570 CS:GO ani FPS düşüşleri

İşletim sistemi
Windows 10

Emirhan Bstg

Decapat
CS:GO'da çok saçma sebeple düşük FPS ve ani FPS droplar oluyor neredeyse her şeyi denedim ama bir çözüm bulamadım.
Driver'lar güncel, ekran kartı RX 570 işlemci i5 6500 RAM 8 GB 2400MHz oyun içi bütün ayarlar en düşükte 1280/1024 çözünürlük hala 150 FPS'lerde ve durmadan drop giriyor MSI Afterburner ile baktım sıcaklıklar normal bir sorun gözükmüyor ama oyundayken GPU kullanımı bir anda %0'a düşüyor ve tekrar yükseliyor GTA 5 The Witcher 3 gibi oyunları en yüksek ayarlarda hiç drop yemeden akıcı bir şekilde oynatıyor sorun sadece CS:GO ile alakalı diger oyunlarda böyle bir şey olmuyor.

Ayarları biraz arttırmayı deneyin bazen ayarları yükseltmek performans artışı sağlayabilir.(Kendimden biliyorum) Ram fazla kullanılıyorsa arka planda veya oyunda ram yetersizliğinden de olabilir bir rsürü sebebi olabilir. Daha iyi anlayan birisi varsa o yardımcı olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı