20.9.1 Güncellemesini kesinlikle ama kesinlikle önermiyorum. Özürlü bir driver. 4 GB VRAM'e sahip ekran kartımda boşta 7 GB kullanıyor diye gösteriyor. Bir çok hatası vardı. Sürekli CPU yüzde 30 kullanımı vardı. Kesinlikle 20.9.1 sürücüsü indirmeyin hocam. 20.4.2 Tavsiyemdir.
Yapmanız gereken şey, DDU ile tavsiye edilen ayarları(kendisi gösterecektir, çok kolay.) yaparak sürücüyü silin. Ama silmeden önce yükleyeceğiniz sürücü indirilmiş, kurulmaya hazır olsun. DDU yaptıktan sonra yeniden başlatacaktır. O indirdiğiniz sürücüyü kurun.
onu indiriyorum şuan teşekkürler uyardığınız için.Hayır hele hele onu kesinlikle indirme. Link bırakıyorum sana.
Bunu indirin. Bu arada işletim sisteminiz 64 bit olarak link bıraktım. 32 bit ise söyleyin, onu atayım.
20.9.1 sürücüsüne geçtiğim an 2 tane saçma hata ile karşılaştım. Oyundan atma sorunu yok bende. RX 570 kullanıyorum. 20.9.1 yüklediğimde sürekli bu sürücü %30 CPU kullanıyordu. Kesinlikle önermiyorum berbat bir sürücü.Hocam ben 20.4.2'i de oyundan atma yaşadığım için 20.9.1 önerdim.
20.9.1 sürücüsüne geçtiğim an 2 tane saçma hata ile karşılaştım. Oyundan atma sorunu yok bende. RX 570 kullanıyorum. 20.9.1 yüklediğimde sürekli bu sürücü %30 CPU kullanıyordu. Kesinlikle önermiyorum berbat bir sürücü.
Vallaha hocam yalan söylemiyorum. Ben sadece gördüğümü söyledim. Belki sadece bende yaşanmış olabilir ama illet ettirdi. Bir sürü oyunda FPS düştü bu CPU kullanımı yüzünden. 20.4.2 sürücüsüne DDU ile dönünce rahatladım.Şansa oluyor. İki aynı modele aynı sürücüler kurulsa bile birinde sorun yaşanıp diğerinde yaşanmayabiliyor.
Allah Allah...Gene aynı hata oldu neden yüklenmiyor bu ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.