Çözüldü RX 570 driver yüklenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CheNuts

Hectopat
Merhabalar Gigabyte RX570 4G bir ekran kartım var. Bugün driver yüklemek istedim AMD'nin sitesinden Adrenaline Software kurdum ama driveri yükleyemedim, yardımcı olabilir misiniz?

driver.jpg

Çözüm
aygıt yöneticisinde böyle bir şeyler yazıyor.
Windows güncellemeyi deneyeceğim.
Sorun Çözüldü çok teşekkür ederim. @LayThese
20.9.1 Güncellemesini kesinlikle ama kesinlikle önermiyorum. Özürlü bir driver. 4 GB VRAM'e sahip ekran kartımda boşta 7 GB kullanıyor diye gösteriyor. Bir çok hatası vardı. Sürekli CPU yüzde 30 kullanımı vardı. Kesinlikle 20.9.1 sürücüsü indirmeyin hocam. 20.4.2 Tavsiyemdir.

Yapmanız gereken şey, DDU ile tavsiye edilen ayarları(kendisi gösterecektir, çok kolay.) yaparak sürücüyü silin. Ama silmeden önce yükleyeceğiniz sürücü indirilmiş, kurulmaya hazır olsun. DDU yaptıktan sonra yeniden başlatacaktır. O indirdiğiniz sürücüyü kurun.

Hocam ben 20.4.2'i de oyundan atma yaşadığım için 20.9.1 önerdim.

Hocam ben 20.4.2'i de oyundan atma yaşadığım için 20.9.1 önerdim.
20.9.1 sürücüsüne geçtiğim an 2 tane saçma hata ile karşılaştım. Oyundan atma sorunu yok bende. RX 570 kullanıyorum. 20.9.1 yüklediğimde sürekli bu sürücü %30 CPU kullanıyordu. Kesinlikle önermiyorum berbat bir sürücü.

20.9.1 sürücüsüne geçtiğim an 2 tane saçma hata ile karşılaştım. Oyundan atma sorunu yok bende. RX 570 kullanıyorum. 20.9.1 yüklediğimde sürekli bu sürücü %30 CPU kullanıyordu. Kesinlikle önermiyorum berbat bir sürücü.

Şansa oluyor. İki aynı modele aynı sürücüler kurulsa bile birinde sorun yaşanıp diğerinde yaşanmayabiliyor.

Şansa oluyor. İki aynı modele aynı sürücüler kurulsa bile birinde sorun yaşanıp diğerinde yaşanmayabiliyor.
Vallaha hocam yalan söylemiyorum. Ben sadece gördüğümü söyledim. Belki sadece bende yaşanmış olabilir ama illet ettirdi. Bir sürü oyunda FPS düştü bu CPU kullanımı yüzünden. 20.4.2 sürücüsüne DDU ile dönünce rahatladım.

aygıt yöneticisinde böyle bir şeyler yazıyor.
Windows güncellemeyi deneyeceğim.
Sorun Çözüldü çok teşekkür ederim. @LayThese

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    170,2 KB · Görüntüleme: 161
Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı