RX 570 ekran kartında titreme

Mxpyma

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Kart yük altında titriyor. Fanının 1 adet yelpazesini kırdım yanlışlıkla. Yere düşmedi. Ekstra fan takmıştım, o sıkışmış. 1 tanesini kırmış. Ondan sonra oldu. Arıza mı bu, bir sorun çıkarır mı?

Kart yük altında titriyor. Fanının 1 adet yelpazesini kırdım yanlışlıkla. Yere düşmedi. Ekstra fan takmıştım, o sıkışmış. 1 tanesini kırmış. Ondan sonra oldu. Arıza mı bu, bir sorun çıkarır mı?
Cevabı kendin vermissin dostum o yelpazenin yaprağı kırılınca balans olduğu için titreme yapıyor soğutmada aşırıya kaçmıyor ise öylede kullanılabilir bir zararı olmaz

Cevabı kendin vermissin dostum o yelpazenin yaprağı kırılınca balans olduğu için titreme yapıyor soğutmada aşırıya kaçmıyor ise öylede kullanılabilir bir zararı olmaz.

Meraktan soruyorum mesela fan almayıp 2-3 ay böyle titreyerek kullansam ne olurdu bir arza oluşabilir miydi? Bir de bir yerde gördüm kırılan fanın tam karşısındaki fanı kırarsam düzelirmiş?

Meraktan soruyorum mesela fan almayıp 2-3 ay böyle titreyerek kullansam ne olurdu bir arza oluşabilir miydi? Bir de bir yerde gördüm kırılan fanın tam karşısındaki fanı kırarsam düzelirmiş?
Bu halde 3 ay kullanman titreşim ve sağlıklı soğutma dışında bir zararı olmaz lakin tam karşısındakini kırarsan titreşim azalsa bile soğutma oranı dahada düşer kartın ısınır ileride arızalara sebep olabilirdi kardeşim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı