T tazylee1 Kilopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 164 5 Şubat 2023 #1 Ekran kartı RX 570 Ekran kartı fanım dönmüyordu, baktım kırılmıştı. Yenisini almam mı gerekiyor? Bilgisi olan paylaşırsa RX 570 4 GB motorunu da değiştirmek istiyorum.
Ekran kartı fanım dönmüyordu, baktım kırılmıştı. Yenisini almam mı gerekiyor? Bilgisi olan paylaşırsa RX 570 4 GB motorunu da değiştirmek istiyorum.
2 207061 Megapat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 5.668 Makaleler 1 Çözümler 40 5 Şubat 2023 #2 tazylee1 dedi: Ekran kartı fanım dönmüyordu, baktım kırılmıştı. Yenisini almam mı gerekiyor? Bilgisi olan paylaşırsa RX 570 4 GB motorunu da değiştirmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, marka ve modele göre uygun fanı alıp değiştirmeniz gerekiyor. Motordan ne kast ediyorsunuz onu anlamadım. Artı 0 Eksi
tazylee1 dedi: Ekran kartı fanım dönmüyordu, baktım kırılmıştı. Yenisini almam mı gerekiyor? Bilgisi olan paylaşırsa RX 570 4 GB motorunu da değiştirmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, marka ve modele göre uygun fanı alıp değiştirmeniz gerekiyor. Motordan ne kast ediyorsunuz onu anlamadım.
Exsa Decipat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 2.221 Çözümler 4 5 Şubat 2023 #3 tazylee1 dedi: Ekran kartı fanım dönmüyordu, baktım kırılmıştı. Yenisini almam mı gerekiyor? Bilgisi olan paylaşırsa RX 570 4 GB motorunu da değiştirmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... O kadar masraf yapacaksanız elinizdekini satın yeni bir tane güncel kart alın. Artı 0 Eksi
tazylee1 dedi: Ekran kartı fanım dönmüyordu, baktım kırılmıştı. Yenisini almam mı gerekiyor? Bilgisi olan paylaşırsa RX 570 4 GB motorunu da değiştirmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... O kadar masraf yapacaksanız elinizdekini satın yeni bir tane güncel kart alın.
KS KS T tazylee1 Kilopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 164 5 Şubat 2023 #4 207061 dedi: Evet, marka ve modele göre uygun fanı alıp değiştirmeniz gerekiyor. Motordan ne kast ediyorsunuz onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Biraz içine baktım içindeki mıknatıslı yerden bahsediyorum oda ona bağlı mı emin olamadım Exsa dedi: O kadar masraf yapacaksanız elinizdekini satın yeni bir tane güncel kart alın. Genişletmek için tıkla... haziranda yenisini kurucam şuanlık idarelik bakıyorum tahmini ne kadar tutar fanlar? Artı 0 Eksi
207061 dedi: Evet, marka ve modele göre uygun fanı alıp değiştirmeniz gerekiyor. Motordan ne kast ediyorsunuz onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Biraz içine baktım içindeki mıknatıslı yerden bahsediyorum oda ona bağlı mı emin olamadım Exsa dedi: O kadar masraf yapacaksanız elinizdekini satın yeni bir tane güncel kart alın. Genişletmek için tıkla... haziranda yenisini kurucam şuanlık idarelik bakıyorum tahmini ne kadar tutar fanlar?