RX 570 + FreeSync VS 1060 6 GB

Hangisi daha mantıklı? Eğer RX 570 alırsam 230 TL daha ucuz olacak. Bir de 8 GB için fazladan 100 TL daha vermeye değer mi?

İndirim bekleyip rx580 alabilirsiniz.
Özellikle hepsiburada kdv indirimi dönemi çok uyguna düşüyor fiyatlar.
Dostum Rx570 kullanıyorum Monitorumde Aoc FreeSync oyunlarda yırtılma ve kasma hissiyatından dolayı zevk alamaz oldum.Imkanınız varsa Gtx 1060 alıp geçin derim.

Sorun monitördedir hocam. Kart yırtılma efekti yapmaz. Yırtılma; monitörün, ekran kartının ürettiği grafik hızına erişemediği zamanlarda yaşanır. Monitörünüz yavaş kalıyor yani. Oyun içi ayarlardan fps sabitleme ya da ekran kartından hz/fps sabitlemeyi deneyin. Freesync denen sistemde ekrantının çıkışı ve monitörün tepki süresini hesaplayıp birbirine sekronize etme teknolojisi.
Bu bilgisayar tarafından yazılımsal bir şey, ekran kartı ile ilgisi yok. Yazılım update edin, olmuyorsa monitör tarafında sorun olabilir.
En son tüm ayarlarınızı 60hz - 60 fps sabitleyip birde öyle deneyin yine yapacak mı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı