RX 570 Furmark test sonuçları normal mi?

Forumcax

Kilopat
Katılım
6 Şubat 2016
Mesajlar
304
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
furmark test.png

Merhabalar. Ekran kartım MSI Armor RX570 4GB OC Edition. Sıfır aldım 1 hafta önce. Bir problem görünüyor mu?
Not: 7 dakikada 75 derece oldu ben de kapattım.
 

Dosya Ekleri

  • rx.PNG
    rx.PNG
    185,5 KB · Görüntüleme: 131
Testi çalıştırmadan sadece çözünürlüğü 1080 yaptım 720P de idi. Dragon Center'dan dengeli mod açık. Belki CPU etkili değil testte ama fanları da Dragon.
Center kontrol ediyor CPU sıcaklığı bazlı.

Ek Açıklama 2020-05-27 234006.jpg



NOT: Fullmark değil afterburner ın kendi testi.
 
mis kombustor testi.png

Hocam değerler normal mi? Fan hızını %100 yapınca sıcaklık 58 dereceye düşüyor. Kasamın ön tarafında fan yok. 1 adet egsoz fanı ve 1 adet üst tarafta fan var. VRAM kullanımı neden düşük sizinkine göre? RAM 8 GB 2660 MHZ, işlemci Ryzen 5 1600 AF.
Benim core clock mhz değerim 1300, seninki düşük gibi geldi ?
Neden düşük olabilir hocam ? Bu bir sorunsa garantiye yollayayım.
 
Eki Görüntüle 575272
Hocam değerler normal mi? Fan hızını %100 yapınca sıcaklık 58 dereceye düşüyor. Kasamın ön tarafında fan yok. 1 adet egzoz fanı ve 1 adet üst tarafta fan var. VRAM kullanımı neden düşük sizinkine göre? RAM 8 GB 2660 MHz, işlemci Ryzen 5 1600 AF.

Neden düşük olabilir hocam? Bu bir sorunsa garantiye yollayayım.

Aslında sen arttırabilirsin bu değeri ama stock olarak öyle olması lazım. Attığım SS'teki gibi olmalı Core clock. (1300MHz)
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı