Servetertas Hectopat Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2022 #1 Sapphire RX 570 ekran kartı görüntü vermiyor. Kart başka bilgisayarda çalışıyor. Anakart: ASUS Prime B560M-K BIOS güncel. Yardımcı olur musunuz?
Sapphire RX 570 ekran kartı görüntü vermiyor. Kart başka bilgisayarda çalışıyor. Anakart: ASUS Prime B560M-K BIOS güncel. Yardımcı olur musunuz?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.960 Çözümler 246 4 Mart 2022 #2 Servetertas dedi: Sapphire RX 570 ekran kartı görüntü vermiyor. Kart başka bilgisayarda çalışıyor. Anakart: ASUS Prime B560M-K BIOS güncel. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... RX 570 kartı başka bilgisayara takıp denediniz mi? Artı 0 Eksi
Servetertas dedi: Sapphire RX 570 ekran kartı görüntü vermiyor. Kart başka bilgisayarda çalışıyor. Anakart: ASUS Prime B560M-K BIOS güncel. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... RX 570 kartı başka bilgisayara takıp denediniz mi?
4PieD Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 3.516 Makaleler 5 Çözümler 21 Yer Kocaeli 4 Mart 2022 #3 Anakart üzerinde herhangi bir ışık yanıyor mu? Artı 0 Eksi
4 438943 Kilopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 2.671 Çözümler 34 4 Mart 2022 #4 Servetertas dedi: Sapphire RX 570 ekran kartı görüntü vermiyor. Kart başka bilgisayarda çalışıyor. Anakart: ASUS Prime B560M-K BIOS güncel. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Eskiden bilgisayarımda RX 550 kullanıyordum diğer bilgisayarlarda sorunsuz çalışıyordu benim bilgisayarımda ekran gidiyordu PC'yi güvenli modda açmıştım ekran gelmişti driver kurunca tekrar ekran gidiyordu format atınca düzelmişti. Artı 0 Eksi
Servetertas dedi: Sapphire RX 570 ekran kartı görüntü vermiyor. Kart başka bilgisayarda çalışıyor. Anakart: ASUS Prime B560M-K BIOS güncel. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Eskiden bilgisayarımda RX 550 kullanıyordum diğer bilgisayarlarda sorunsuz çalışıyordu benim bilgisayarımda ekran gidiyordu PC'yi güvenli modda açmıştım ekran gelmişti driver kurunca tekrar ekran gidiyordu format atınca düzelmişti.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.960 Çözümler 246 4 Mart 2022 #5 438943 dedi: Benim eskiden bilgisayarımda RX 550 kullanıyordum ekran gidiyordu PC'yi güvenli modda açmıştım ekran gelmişti driver kurunca tekrar ekran gidiyordu format atınca düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Driver kurunca tekrar gidiyorsa %99'lik ekran kartı arızasıdır. Format ile düzelmesi %1'dir. Artı 0 Eksi
438943 dedi: Benim eskiden bilgisayarımda RX 550 kullanıyordum ekran gidiyordu PC'yi güvenli modda açmıştım ekran gelmişti driver kurunca tekrar ekran gidiyordu format atınca düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Driver kurunca tekrar gidiyorsa %99'lik ekran kartı arızasıdır. Format ile düzelmesi %1'dir.
Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2022 #6 RX 570 kartlarda madencilik ve oyun için iki ayrı BIOS modu var. Kartın üstündeki sürgülü buton ile değiştirilebiliyor. Onu oyun modu olana getir ve WHQL olan sürücüyü fabrika ayarlarına sıfırlayarak yükle. Belki işe yarar. Artı 0 Eksi
RX 570 kartlarda madencilik ve oyun için iki ayrı BIOS modu var. Kartın üstündeki sürgülü buton ile değiştirilebiliyor. Onu oyun modu olana getir ve WHQL olan sürücüyü fabrika ayarlarına sıfırlayarak yükle. Belki işe yarar.