RX 570 görüntü vermiyor

Gigabyte GA-H61M-S2PV.

2 Molex kabloyu çevirenlerden deneyecektim fakat güvenemedim, 6 pin çevirenlerden aldım. 12V kanalından 360W verebiliyor sonuçta, ekran kartının ihtiyacı kadarını verecektir.

Eski ekran kartınızı takıp BIOS'u son sürüme güncelleyin. 8 pin bağlantıya 6 pin'i direkt takın. Önce görüntü alalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski ekran kartınızı takıp BIOS'u son sürüme güncelleyin. 8 pin bağlantıya 6 pin'i direkt takın. Önce görüntü alalım.
8 pin'e 6 pin takıp, görüntü alabileceğine inanıyor musun gerçekten? Bildiğim kadarıyla ekran kartı ihtiyacı olan minimum ve maksimum gücü PSU'dan alamayınca görüntü gelmez. Dediğin gibiyse, sadece görüntü almak için ek güce de ihtiyaç duymaması lazım, direkt PCI-e de yeterli olmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
8 pin'e 6 pin takıp, görüntü alabileceğine inanıyor musun gerçekten? Bildiğim kadarıyla ekran kartı ihtiyacı olan minimum ve maksimum gücü PSU'dan alamayınca görüntü gelmez. Dediğin gibiyse, sadece görüntü almak için ek güce de ihtiyaç duymaması lazım, direkt PCI-e de yeterli olmalı.

Görüntü gelir hocam. OC destekli ekran kartları 8 pin ya da 2x8 pin ihtiyacı görüyor. Tam verimli çalışması için tabi ki molex' bağlı 8 pin dönüştürücü alması şart arkadaşın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı