RX 570 görüntü vermiyor

Batuttu

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar fotoğraf alıntı PSU'm bu (RS-500-PCAR-13) RX 570 8 GB Sapphire Pulse ekran kartı aldım. Ekran kartını takıyorum CPU fanı hafif hareket edip duruyor. Ekran kartı başka sistemde denendi çalışıyor.

İşlemci: i7 4770 3.40 GHz (84W)
Ekran kartı: RX 570 8 GB Sapphire Pulse (180W sanırım)
RAM: 1x8 GB 1600 MHz
HDD: Samsung 300 GB & Seagate 500 GB
SSD: Sndisk Plus 120 GB
Anakart: Asus H81M-K

İlk olarak PSU'dan gelen 6 pini 8'e çevirerek denedim olmadı. Ardından Sata powerı 6 pine çevirip 8'e çevirdim olmadı ve en son molexi 6 pine çevirip 8'e çevirdim olmadı. Sebebi nedir ? Ekran kartında hiç tepki yok CPU fanı döner gibi olup duruyor açılmıyor. Şu anda sistem R7 370 takılı ve daha önce aynı PSU ile GTX 560 Ti (225W) kullandım hiç sorun yaşamadım.

371820

Son düzenleyen: Moderatör:
Elektrik bağlantısını tamamen kes ve anakart BIOS pilini çıkartıp dene. Olmaz ise farklı bir PSU dene.
Bios pilini çıkarıp denedim yine aynı sorun ve ekran kartının beslemeseni çıkarıp çalıştırınca çalışıyor. Psu nasıl yetmiyor aklım almıyor.
RAM yerinden oynamış olabilir. RAM'i çıkarıp tekrar takmayı deneyin bir de.
Farklı ekran kartı sistemde sorunsuz çalışıyor.

Bios pilini çıkarıp denedim yine aynı sorun ve ekran kartının beslemeseni çıkarıp çalıştırınca çalışıyor. Psu nasıl yetmiyor aklım almıyor.

Farklı ekran kartı sistemde sorunsuz çalışıyor.
PSU uzun süre kullanıldıysa, zamanla verimliliğini kaybedebilir. Farklı bir PSU deneyin görüntü alırsanız sorun PSU' da.

PSU uzun süre kullanıldıysa, zamanla verimliliğini kaybedebilir. Farklı bir PSU deneyin görüntü alırsanız sorun PSU' da.
10.05.2018de almıştım.
Az önce şöyle yöntemler denedim;
  1. Harici bir psu ile sadece işlemciyi besledim çalıştırmayı denedim yine aynı sorun oldu.
  2. Farklı odaya sadece kasanın kablosunu takıp denedim yine aynı sorun oldu. (Tek psu)

Bakabilecek yok mu ?
10.05.2018de almıştım.
Az önce şöyle yöntemler denedim;
  1. Harici bir psu ile sadece işlemciyi besledim çalıştırmayı denedim yine aynı sorun oldu.
  2. Farklı odaya sadece kasanın kablosunu takıp denedim yine aynı sorun oldu. (Tek psu)
Bakabilecek yok mu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı