Baran Gürkan Megapat Katılım 14 Ağustos 2014 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2019 #71 Sapphire pulse aldım.
Omagah Kilopat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 756 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2019 #72 O ısınmaz fazla dediğiyle ilgili olduğunu sanmıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2019
Q qwelwolf Centipat Katılım 12 Temmuz 2019 Mesajlar 399 Makaleler 3 Çözümler 4 29 Ağustos 2019 #73 Yakınlarında bir internet cafe veya bir bilgisayarcıya gidip kurulu bir sisteme ekran kartını takip kontrol ettirir misin lütfen evde oturacağına.
Yakınlarında bir internet cafe veya bir bilgisayarcıya gidip kurulu bir sisteme ekran kartını takip kontrol ettirir misin lütfen evde oturacağına.
Rangier Hectopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 139 Çözümler 1 29 Ağustos 2019 #74 Ya arkadaş yazmış olmak için yazmayın. Kart zaten çalışıyor adam denemiş HDMI ile.
Baran Gürkan Megapat Katılım 14 Ağustos 2014 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2019 #75 Daha iyi anlarsınız belki videosunu çektim; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Daha iyi anlarsınız belki videosunu çektim; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rangier Hectopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 139 Çözümler 1 29 Ağustos 2019 #76 Monitörün tam modelini biliyorsan yazar mısın?
Baran Gürkan Megapat Katılım 14 Ağustos 2014 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2019 #77 Rangier dedi: Monitörün tam modelini biliyorsan yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Monitör BEKO model yazmıyor, yazsa bile internette bulabileceğini sanmıyorum.
Rangier dedi: Monitörün tam modelini biliyorsan yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Monitör BEKO model yazmıyor, yazsa bile internette bulabileceğini sanmıyorum.
Rangier Hectopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 139 Çözümler 1 29 Ağustos 2019 #78 Monitördeki DVİ girişinin net bir fotoğrafını çekip atabilir misin peki?
FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.711 Makaleler 21 Çözümler 99 29 Ağustos 2019 #79 Yanlış Bilgilendirme Anladığım kadarıyla monitörün eski ve ekran kartıyla uyuşmuyorlar. Son düzenleme: 29 Ağustos 2019
G GlorfindeI Ziyaretçi 29 Ağustos 2019 #80 FalconPolat dedi: Anladığım kadarıyla monitörün eski ve ekran kartıyla uyuşmuyorlar. Genişletmek için tıkla... 30 Senelik tüplü monitöre adamlar RTX2080ti takıyorlar. Senin dediğine bak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tamam vazgeçtim sen yardım etme dostum.
FalconPolat dedi: Anladığım kadarıyla monitörün eski ve ekran kartıyla uyuşmuyorlar. Genişletmek için tıkla... 30 Senelik tüplü monitöre adamlar RTX2080ti takıyorlar. Senin dediğine bak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tamam vazgeçtim sen yardım etme dostum.