RX 570 GTA 4 sabit FPS veriyor

Başlıkta da belirttiğim gibi oyuna commandline dosyası koymadan önce sabit 22 FPS idi.commandline dosyasını koyunca sabit 67'ye yükseldi. Ara sahnelerde sabit 32 FPS'e düşüyor hep sabit. Oyun 67'nin üstünü görmedim. Sistemim RX 570 R5 1600 16 GB RAM oyun 2 GB RAM kullanıyor. Bunu 4 GB yaptığımda oyun açılmıyor. Neden acaba sebebini bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta da belirttiğim gibi oyuna commandline dosyası koymadan önce sabit 22 FPS idi.commandline dosyasını koyunca sabit 67'ye yükseldi. Ara sahnelerde sabit 32 FPS'e düşüyor hep sabit. Oyun 67'nin üstünü görmedim. Sistemim RX 570 R5 1600 16 GB RAM oyun 2 GB RAM kullanıyor. Bunu 4 GB yaptığımda oyun açılmıyor. Neden acaba sebebini bilen var mı?
Commandline'ın içine girince oradaki bir ayarı arttırmanız gerek diye biliyorum. Ben daha önce oyuna grafik modu yüklediğimde Commandline'ın içine girip oradaki değeri arttırmıştım bana fotoğraf atabilir misiniz o dosyanın?

Eğer oyun neden açılmıyor diye soruyorsan bilmiyorum fakat şeyi demek istiyorum, GTA 4 dünyanın en kötü optimizasyonlu oyunudur. GTA 5i ultrada 100 fps oynatan sistem GTA 4de düşük ayarlarda 100 veremez bile.

Gta 4 pc de en sorunlu çalışan gta oyunu bu tür şeylerin olması normal

Gta 4 pc de en sorunlu çalışan gta oyunu bu tür şeylerin olması normal
Bilmiyorsan yazmayacaksın konuya. Normal diye bir şey yok optimizasyonu kötü oyunun zaten ama yaşadığı şey düzeltilebilir.

@kerojann siz bana oyunun sürümünü söyler misiniz? Bazı sürümlerde 2 GB Ram üzerini oyun kabul etmiyor.
Oyunu downgrade etmemiz gerek.

Vulkan API indirip oyunun dosyalarına atın, commandline ile uğraşmayın.
RX580 - R5 5500 ile yüksek grafiklerde 180 fps alıyorum.
Vulkan'ı bende indirmiştim, GTX 1080 ekran kartım var bende o derecede bir FPS artışı olmadı. Ben sürümü düşürerek ek modlarla halletmiştim.

Vulkan'ı bende indirmiştim, GTX 1080 ekran kartım var bende o derecede bir FPS artışı olmadı. Ben sürümü düşürerek ek modlarla halletmiştim.

Şu an GitHub'daki versiyonu pek iyi çalışmıyor eski Vulkan DXVK sürümlerine çok iyi bir artış oluyor, tabii ki oyunun optimizasyonu kötü olduğu için kalabalık alanlara girince FPS 60-70'lere kadar düşüyor.

Şu an GitHub'daki versiyonu pek iyi çalışmıyor eski Vulkan DXVK sürümlerine çok iyi bir artış oluyor, tabii ki oyunun optimizasyonu kötü olduğu için kalabalık alanlara girince FPS 60-70'lere kadar düşüyor.

Hocam zaten yaptım o Vulkan'ı ona rağmen FPS böyle.

Siz hangi sürümde o kadar FPS aldınız ben en son sürümü indirdim.

Hocam GTA 4 için bir fix modu var onu bulup atacağım çoğu şeyi fixliyor.

Atabilir misiniz hocam.

Bu arada oyun sürümüm 1.0.0.0 hangi sürüme upgrade-downgrade etmemi önerirsiniz arkadaşlar.

Arkadaşlar sorunum hala güncel.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı