RX 570 GTA 5 Online düşük FPS

Tseenka

Kilopat
Makaleler
1
Yer
C:\Config.Msi
Daha fazla  
İşlemci ve ekran kartı kullanımı çok az V-Sync'de açık değil tabii bu sorun sayesinde 45 - 60 FPS alıyorum neredeyse çoğu bilgisayarda sorun bu eski bilgisayarımda GT 730 vardı onlineda %40 kullanıyordu şimdi RX 570'de aynı sorun MSI Afterburner'ın OSD sorunu yüzünden ekran kartının kullanımını yazamıyorum ama tahminen %40 kullanıyor çünkü ekran kartı sıcaklığı 52 derece normal diğer oyunlarda 76 oluyordu bu sorunun çözümünü bilen yazsın lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci nedir? Yetersiz kalıyor olabilir.
Ryzen 3 1300X böyle bir işlemcinin GTA 5 gibi bir oyunda yetersiz kalması saçma oluyor Metro Exodus(HIGH), Battlefield 5 (ULTRA) gibi oyunları oynadım hepsindede yetiyordu zaten işlemci GTA 5 Onlineda %40 %60 kullanıyor ama ekran kartının kullanımı sebepsiz bir şekilde düşük darboğazda yok, eski bilgisayardada aynı sorun vardı.

Tahmini değerler ile ancak tahminler yapabiliriz. Oyunu oynarken MSI Afterburner ile değerlerin ekran görüntüsünü buraya atarsanız yardımcı olabiliriz.

Tahmini değerler ile ancak tahminler yapabiliriz. Oyunu oynarken MSI Afterburner ile değerlerin ekran görüntüsünü buraya atarsanız yardımcı olabiliriz.
OSD sorunlu diyorum ekran kartı kullanımını adam akıllı göstermiyor, zaten ekran kartı tamamen kullanılsaydı 76 - 78 derece olurdu mantık iken %40 lık bir kullanım var.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı