RX 570 i7 3770K sistem GTA 5'te kasmazken FiveM'de kasıyor

Maglch

Zeptopat
Daha fazla  
Sistemim:

Gigabyte RX 570 ekran kartı.

700W huntkey PSU.

Intel i7 3770K.

8 GB RAM.

240 GB SSD 1 TB HDD.

Olan bir sistemim var. GTA 5'te Ultra hiç kasma drop yemiyorum FiveM'de ise her yöntemi denedim FPS Boost'dan oyun paketlerine kadar 2 de bir drop yiyorum. Yine de silip yükledim SSD'ye yükledim bazıları dedilerki RAM'den kaynaklı arkadaşım var aynı RAM'i kullanıyoruz. İkimizde tek slot 8 kullanıyoruz ama yine de bende drop yerken ona hiç drop girmiyor, sadece bende drop giriyor üstelik benim internetim ondan da iyi sistemim de, neden acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normaldir FiveM vanilla olmadığı için daha çok sistem istiyor normal GTA5’e göre.

GPU, CPU ve RAM kullanımını kontrol etmeni öneririm.

Son düzenleme:
Fivem optimizasyonu çok sıkıntılı olduğu için normaldir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
isterseniz bu linkteki videoda Recep Baltaş'ın yaptığı gibi 10 bin TL'lik işlemci takıp sorunu çözebilirsiniz!

FiveM optimizasyonu çok sıkıntılı olduğu için normaldir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
isterseniz bu linkteki videoda Recep Baltaş'ın yaptığı gibi 10 bin TL'lik işlemci takıp sorunu çözebilirsiniz!

Para olsa sistemi bile yenilerim ama yok işde

Normaldir FiveM vanilla olmadığı için daha çok sistem istiyor normal GTA 5'e göre.

GPU, CPU ve RAM kullanımını kontrol etmeni öneririm.

Hepsini ettim hatta yetmedi işlemcinin macununu değiştim. Hala olmadı

Para olsa sistemi bile yenilerim ama yok işde

Hepsini ettim hatta yetmedi işlemcinin macununu değiştim. Hala olmadı
Bende i7 3770 var 8 GB RAM varken bendede aşırı drop oluyordu. 12 GB RAM yaptım droplar ve kasmalar çok fazla azaldıydı. Birde işlemciye overclok yapıp kule tipi fan aldım şuan hiçbir kasma donma yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı