RX 570 için 400W yeterli mi?

Türkolog34

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX6600, R3 3100
Arkadaşlar indirimden yararlanıp 770 TL'ye Hepsiburada'dan RX570 aldım. Çok fazla bütçem olmadığı için ayrıca kullandığım güç kaynağı 400W olduğu için çift fanlı modellere yönelmedim. Uzun zamandır ekran kartımı yükseltmek istiyordum fakat ne 1050 Ti ne de RX570 fiyat olarak pek düşmüyordu, ikinci el piyasasında da hem mining tehlikesi olduğundan hem de oradaki fiyatların da 600-700 seviyesinde gezdiğinden sıfır almak mantıklı geldi. Öyle overclock veya ultra ayarda oynama gibi bir düşüncem yok. Akıcı bir şekilde yüksek, orta ayarlarda oynayayım yeter. İşlemcimin RX570'i besleyeceğini düşünüyorum ancak güç kaynağı ve monitörün 900P olması biraz kafamı kurcalıyor. Zaten ileride yavaş yavaş güç kaynağı ve monitörü de güncelleyeceğim fakat şu anlık ekrana görüntü gelmemesi veya parçaların yanması gibi ciddi bir sorun olur mu onu sormak istedim, teşekkürler. Halihazırda kullandığım sistem.
  • Ekran kartı: ASUS GTX 750 Ti
  • İşlemci: AMD Ryzen 3 2200G
  • Anakart: MSI B350M
  • RAM: G.Skill 8 GB DDR4
  • HDD: James Donkey 120 GB SSD, 500 GB HDD
  • PSU: High Power 400W 80+
  • ASUS VW193D 19 LCD monitör

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şahsen 400w ile msi armor rx570 8gb kullanıyorum. Psu rahat besliyor. Psu'nun yan tarafında yazan değerleri gönderebilir misiniz? Bir de psu'nuz eski mi kaç yıllık?

Ben şahsen 400w ile msi armor rx570 8gb kullanıyorum. Psu rahat besliyor. Psu'nun yan tarafında yazan değerleri gönderebilir misiniz? Bir de psu'nuz eski mi kaç yıllık?
Eski değil hocam 5-6 ay oldu alalı.
WhatsApp Image 2019-11-22 at 21.51.33.jpeg

Arkadaşlar mesela Teknobiyotik'in bu sisteminde de 400w PSU ile RX570 kullanmışlar. Herhalde sıkıntı çıkmaz. Bir de 8GB olan modeli ile aralarında 100 lira oynuyor. Hala ürünü iptal edip diğerini alabilirim. Dediğim gibi oyunları 900P çözünürlüğünde oynayacağım fakat ileride satarken daha iyi fiyata elden çıkarmak için 8GB olan modelini mi alsam?
Yeter, OC yapmadığınız sürece 350W veriyorsa yeter.
Ben 450w PSU ile kullanıyorum RX570'i sorunsuz.
Güzel bir PSU var. İşinizi görecektir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı