RX 570 için 5000 TL işlemci önerisi

Haklısınız.

16 GB RAM var yeterli diye düşünüyorum ama benim için önemli olan işlemci ve anakart RAM'den çok iyi anlamıyorum.

Aralarında kaç TL fark var?

1800 TL fark var diye biliyorum arkadaşlarında dediği gibi 5000 TL bütçeniz var ise ddr3 sisteminizi satıp 12100f/10100f, 2x8 DDR4 ve anakart alabilirsiniz.

1800 TL fark var diye biliyorum arkadaşlarında dediği gibi 5000 TL bütçeniz var ise ddr3 sisteminizi satıp 12100f/10100f, 2x8 DDR4 ve anakart alabilirsiniz.
DDR4 RAM var Pc satmak gibi bir durumum yok sadece işlemci sorunumum var arkadaşımla oyun oynarken onun 300 fps alıp benim 150 fps almam ağırıma gidiyor.

Ben gayet memnunum hocam Ryzen 5 5600'den sıcaklık değerleri tatmin ediyor beni.
Ben GPU 60 derece iken CPU 70 ve 80 derecede olması zoruma gidiyor fakat Donanım Arşivi izlediğim zaman o işlemcilerin göründüğü gibi olmadığını söylemişti videoyu izleyebilirsin.

RAM varsa al işte anakart ve işlemci. H610 ile 12400F iyidir. Şimdilik abartmaya gerek yok, ekran kartın abartı güçlü ve beslenmesi zor bir model değil.
Ekran kartını değişmeli miyim?
değişmek istesem ne almamı önerirsin?

Ekran kartını değişmeli miyim?
değişmek istesem ne almamı önerirsin?

RX 570 üzerine değecek yükseltmeler RX 6600'den başlar daha altı için masraf etmeye gerek yok diyorum. Bütçeye göre daha yukarı da gidilebilir.

Ama RX 570' karşı RX 6600 bu şekilde. Daha fazlasına ihtiyacın var mı bilmiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nvidia almak istesem ne önerirsiniz 1050 1060 ti olmasın yeter

Nvidia almak istesem ne önerirsiniz 1050 1060 ti olmasın yeter.

RTX 3060 12 GB tavsiye ederim. Dediğim gibi bu ikisinin altına inme zaten birbirlerine rakip sayılan kartlar. Yoksa RX 570 ile devam et.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim ilgin için fakat ekran kartı 1 yıl sonra 2023 veya 2024 gibi yapıcam ocak şubat gibide işlemcimi değiştiricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…