RX 570 ile Intel 3220 işlemci darboğaz yapar mı?

jesuschristt

Hectopat
Daha fazla  
Şu anki sistemim.
-Intel 3220.
-4 GB RAM.
-Anakart - Arçelik - 13R-PC2340B2ı3
-PSU 300W.
(Ekran kartı vardı yandı modeli HD 5500'di şu an APU olarak kullanıyorum)

Ayrıca sistem 9-10 yaşında falan yani bayağı eski.

Bu aralar sistemimi yükseltmek istiyorum, ilk olarak ekran kartından başlayacağım. ASUS ROG STRIX RX 570 8 GB almak istiyorum darboğaz olur mu bilmiyorum. Aldıktan bir 7-8 ay sonra 10100F işlemcili H410 anakartlı 16 GB RAM bir sistem toplayıp devam edebilirim, başka bir forumda birisi 2011 yılından kalan i5 işlemcili ve 1GB AMD ekran kartlı sisteminin ekran kartının driver çakışmasından yandığını söylüyordu, driver çakışması nedir bilmiyorum ancak ben RX 570 ile bir sorun yaşar mıyım? Darboğaz olur mu? Bekliyorum sizi.

Şu anki sistemim.
-Intel 3220.
-4 GB RAM.
-PSU 300W.

Bu aralar sistemimi yükseltmek istiyorum, ilk olarak ekran kartından başlayacağım. ASUS ROG STRIX RX 570 8 GB almak istiyorum darboğaz olur mu bilmiyorum. Aldıktan bir 7-8 ay sonra 10100F işlemcili H410 anakartlı 16 GB RAM bir sistem toplayıp devam edebilirim, başka bir forumda birisi 2011 yılından kalan i5 işlemcili ve 1GB AMD ekran kartlı sisteminin ekran kartının driver çakışmasından yandığını söylüyordu, driver çakışması nedir bilmiyorum ancak ben RX 570 ile bir sorun yaşar mıyım? Darboğaz olur mu? Bekliyorum sizi.

Darboğaz olur ve sistem toplamadan önce bütçe belirtip arkadaşlardan yardım almanızı öneririm.

İşlemci darboğazı olur, PSU muhtemelen beslemez. Bütçe belirtin size yeni sistem toplayalım.

Pardon unutmuşum 5500 lira bütçem var yükseltmem gerekenler neler onları bileyim yeter belki RX 6400'de alabilirim watt değeri düşük bir ekran kartı.
O sisteme fazla bir takviye yapamazsınız. Çünkü çok eski. Yeni bir sistem toplamanız daha iyi olur sizin için. 2. elden güzel bir sistem çıkar.

Psu 300 watt. Yerinde olsam gtx 1050 ti gibi düşük tdp bir kart alıp yoluma devam ederdim.

Şu anki sistemim.
-Intel 3220.
-4 GB RAM.
-PSU 300W.

Yapar.

İşlemci darboğazı olur, PSU muhtemelen beslemez. Bütçe belirtin size yeni sistem toplayalım.

O sisteme fazla bir takviye yapamazsınız. Çünkü çok eski. Yeni bir sistem toplamanız daha iyi olur sizin için. 2. elden güzel bir sistem çıkar

Sizce nasıl bir sistem kurabilirim 6000 TL'ye kadar zorlayabilirim siz daha iyi bilirsiniz benim çok bir bilgim yok açıkçası sizin önerilerinizi almak istiyorum

Psu 300 watt. Yerinde olsam gtx 1050 ti gibi düşük tdp bir kart alıp yoluma devam ederdim.
forumda başka bir konuda benimle aynı bilgisayara sahip olan birisi rx 6400 almıştı siz ne düşünüyorsunuz rx 6400 hakkında

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı