RX 570 Isınma değerleri

QVARI

Decapat
ASUS Prime A320M-K anakart üzerine MSI RX570 Armor 4G OC 4 GB GDDR5 256Bit ekran kartı var. Bilgisayarımda 3 tane kasa ile gelen fan var. Egzos fanı ve üsteki fanı orijinali çıkarttım. Yerine egzos fanı ve kasa üst fanı olarak Akasa Viper 12CM S-Flow Fan taktım. Bunları da
Akasa Beşli PWM Otomatik Fan Kontrollü Fan Çoklayıcı ile anakarta bağladım. Şimdi benim 2 tane sorum olacak.

1. Kasa üzerinde 5 tane fan olmasına rağmen BIOS baktığım zaman Fan Control kısmında CPU Fan ve CHA fan olmak üzere birer tane fan gösteriyor. Başka sistemlere baktığım da BIOS üzerinde 5 - 6 Fan gösteriyor. Bu normal mi?

2. Bir tanesi arkada diğeri de üstte olmak üzere 2 tane Akasa Viper 12CM S-Flow Fan takılı olmasına rağmen sıcaklık değerleri 43 - 44 derece altına inmiyor. Bu değerler normal mi?

NOT: Akasa Viper- Fan Hızı: 1900 RPM Fan Hava Akışı: 83.63 CFM ve % 40 - % 50 aralığında çalıştırıyorum.

Armor modelinden çok şikayetçi olan vardı. MSI başlangıç seviye modelleri pek iplemiyor sanırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…