RX 570 istediğim performansı vermiyor

mertkynrpnr

Kilopat
Daha fazla  
Selamun aleyküm. Ben bilgisayara yeni bir ekran kartı aldım ama ekran kartı istediğim performansı vermiyor GTA V'i Ultra ayarlarda çok rahat bir şekilde oynamam gerekirken oynayamıyorum. The Forest diye bir oyun var onu oynadım onda da Ultra ayarlarda Max 50-60 FPS alıyorum. Bu hangi parçadan kaynaklı olabilir veya neden olabilir nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler. Sistemim;

RX 570 4 GB 256 Bit ASUS ROG STRIX.
i3 530.
8 GB 1600 MHz RAM.
DDR3 anakart.
400W Power Supply.

i7 870 besler mi bu ekran kartını ? veya önerebileceğin 1156 pin işlemci varsa alacağım. ben i7 870 almayı düşünüyorum daha iyisi olur dediğin varsa onu araştırabilirim.

Ne yazık ki sisteminizin birkaç gömlek üstü bir ekran kartı almışsınız. Sorunsuz çalıştırabileceğiniz bir ucuz yollu güncelleme pek görünmüyor. Size önerim, bileşenlerinizi satarak 2. el Ryzen temelli bir sisteme yatırım yapmanız olacaktır. İşlemci olarak 2400g, 1600, 2600 ve üzeri işlemcilere yönelebilirsiniz. Yine de harcamalarınız ufak kalmayacak. Bu arada PSU'nuz da sisteme yeterli olmaktan çok uzak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı