4f75746973
Hectopat
1156 pin için önerebileceğin en iyi işlemci hangisidir peki ? daha iyisi varsa onu alırım.İlk nesil işlemciler çarpan kilidine sahip değil.
1156 pin için önerebileceğin en iyi işlemci hangisidir peki ? daha iyisi varsa onu alırım.
Sisteme yeni bir bileşen alacaksan araştır. 1000 TL ekran kartı aldım tüm oyunları Ultra oynarım devri değil bu. RX 570'de giriş-orta seviye bir kart. Bunu alırken yanına besleyecek bir işlemci alman gerekir. Bir belirli meblağ birikmediği sürece sistem de değişiklik yapmayın, hele eski nesil ise. İşlemciniz ile çok yüksek darboğaz yapmakta. O FPS ile oynamak da şansın. i7 870 gibi ölü soket işlemciye yatırım yapmak yerine Ryzen 5 1600 AF, B450M S2H, 8 GB RAM alabilirsin. 1300-1400 civarına gelir. Artık o MHz RAM'de kullanılmamalı, düşük kalıyor. Yapman gereken ekran kartı hariç satıp dediklerimi alman. Ayrıca, PSU tam modeli nedir?
İ7 870, yanına ekstra bir 8 GB 1600 MHz bir RAM alabilirsin o zaman. En azından biraz daha aza indirir. Yeni sisteme geçene kadar 40-50 FPS yeter senin için diye düşünüyorum. Ayrıca ekran kartını zorlamak için ayarları Ultra yapıp bir dene.Vento 400 Watt. Abi şimdi senin dediğini anlıyorum ama 1400 1500 TL para harcamam gerekir öyle iyi bir sistem toplamam için. O parayı toplamak içinde biraz zaman lazım virüsten dolayı çalışamıyorum bir şey yapamıyorun şu anda. Beni o zamana kadar idare edecek bir işlemci darboğaz yapmayacak bir işlemci arıyorum. Yapsa bile çok ama çok az yapacak bir işlemci. İlerleyen zamanlarda zaten sizin dediğiniz sistemlere geçeceğim ben. O yüzden bana şu anda 1156 pin işlemci lazım.
Yani ram i 16 ya mı yükseltiyim ? Ayarları ultra yapıp zorla derken onu anlayamadım ?İ7 870, yanına ekstra bir 8 GB 1600 MHz bir RAM alabilirsin o zaman. En azından biraz daha aza indirir. Yeni sisteme geçene kadar 40-50 FPS yeter senin için diye düşünüyorum. Ayrıca ekran kartını zorlamak için ayarları Ultra yapıp bir dene.
RAM yeter aslında sana yükseltmeye gerek yok. I7 870 alman yeterli olacaktır.
i7 870 ile birçok oyunu rahatlıkla oynayabilir miyim peki bu sistem ile?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.