RX 570 istediğim performansı vermiyor

Hangi oyunları kastettiğine bağlı. Darboğaz azaltmak için ve daha rahat oynaman için. Yani idarelik diyelim, her oyunu oynatacak demeyelim. Sen oynayacağın oyunları belirt.
Herkes sabahtan beri diyor istediğiniz performansı alabilmeniz için en az R5 1600 gerek tutturmuşsunuz bir i7 870.
Adam diyor ki, anladım ama çalışamam idareten darboğaz azaltacak bir işlemci yok mu. Biz de İ7 870 önerdik işte.

Selamun aleyküm. Ben bilgisayara yeni bir ekran kartı aldım ama ekran kartı istediğim performansı vermiyor GTA V'i Ultra ayarlarda çok rahat bir şekilde oynamam gerekirken oynayamıyorum. The Forest diye bir oyun var onu oynadım onda da Ultra ayarlarda Max 50-60 FPS alıyorum. Bu hangi parçadan kaynaklı olabilir veya neden olabilir nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler. Sistemim;

RX 570 4 GB 256 Bit ASUS ROG STRIX.
i3 530.
8 GB 1600 MHz RAM.
DDR3 anakart.
400W Power Supply.

İşlemciniz kesinlikle yetersiz.

Hangi oyunları kastettiğine bağlı. Darboğaz azaltmak için ve daha rahat oynaman için. Yani idarelik diyelim, her oyunu oynatacak demeyelim. Sen oynayacağın oyunları belirt.

Adam diyor ki, anladım ama çalışamam idareten darboğaz azaltacak bir işlemci yok mu? Biz de i7 870 önerdik işte.

Hayır rahatlıkla oynayabilir miyim diyor i7 870 ile rahatlıkla oynayamaz o işlemci RX570'i besleyemez dedik zaten.Darboğaz yapar.

Bence idare et boşuna para verme 870'e. Para biriktirip yine 1600 almanı öneriyorum eğer olmaz dersen sen bilirsin.
abicim ben ryzen 1500 aldığımda onun yanında + olarak anakartta almam gerekiyor. 870 darboğazı biraz daha azaltsın diye alıyorum. bundan 2-3 ay sonrada hem anakart hemde işlemciyi alacağım zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı