RX 570 kasaya sığar mı?

Sitelere bakmaktan ziyade, işlemcinizin adını ve RX 570 şeklinde Youtube'da aratıp videolar izleyin. Gerçek oyun performansını böyle anlarsınız ancak.
onu da yaptım hocam
MSİ RX 570 için i7-3770 kullanıyorum. Zar zor besliyor
tam anlamıyla beslemezse %3-5 darboğaz olursa sıkıntı olur mu? sitede %2 darboğaz gösteriyor.
Everest 350 watt PSU sahibiyim. bu PSU da 8 pinlik giriş var mı? yeterli olur mu? yenilemem gerek sanırım

350 w yuzde 70 verim verse 245 w eder bence sıkıntı işlemciniz de problem bence siz tek fan ikinci el 1050 rx 560 1050 ti bakın

kardeşim rx 570 le ryzen 3 1200 3.9 ghz de kullanıyorum yine de cpu isteyen oyunlarda sıkıntılı yerlere gelebiliyor bence bir daha düşün benim kişisel tavsiyem budur uyar uymazsın senin bileceğin iş

Darboğaz fazla sıkıntı çıkarmaz ama güç kaynağı sıkıntı çıkarır onun dışında kasaya rahat sığar.

RX480 kullanıyorum, hemen hemen RX570 performansında bir kart. Daha önce i5 6600 vardı, AAA oyunlarda darboğaz yediğim için değiştirmek zorunda kaldım.

Senden daha iyi işlemci ile o kartı kullanıyorum. Darboğaz yaşıyorum.
1) İşlemciyi yenilemen lazım.
2) 350 wat psu yetersiz kalacaktır. en az 450 wat +85 verimlilik bir psu tercih etmelisin.
3) darboğaz yaşamak istemiyorsanız GTX1050 - 1050Ti modellerine bakın. Ama unutmayın ki RX 570 bu iki kart'dan kat kat daha iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…