RX 570 Nitro+ V2 8 GB bozuk görüntü

dcelebiler

Decapat
Bugün v2 si (Core 1340 MHz) elime geçti, kartı taktım ve güç kablolarını düzgün bir şekilde bağladım fakat her açılışta ekran renkli çizgi ve kesik kesik kare olup, anakartın Gigabyte yazısı geldikten sonra çizgiler gidiyor. Çok tereddütteyim çekirdek hatası olup bu sorun büyüyecek mi yoksa boşuna mı endişeleniyorum? Yardımcı olursanız sevinirim. Ona göre kartı iade edip yenisi göndermelerini isteyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlarda bu şekilde çizgiler, pikselleşme falan yoksa sıkıntı olacağını zannetmiyorum. AMD kart kullananlarda böyle sıkıntılar duydum sistem boot edilirken ekranda çizgiler v.s. şeylerin çıkması ama dediğim gibi kart yüke girdiğinde böyle bir şey olursa sıkıntı demek.

Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkürler. Yük altında, oyundayken vs. öyle bir şey olmadı. Bu arada bir detay farkettim. Sadece anakartın logo ekranında belirip kayboluyor.

"Anakart GA-EP45T-UD3LR" Fakat önümüzdeki hafta işlemci ve anakart değişecek. Ondada yaparsa ekran kartından kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünücem. "Çekirdek hatası vb."
Sorunu çözdüm arkadaşlar. Anakartın logolu bios ekranını kapattım ve sorun ortadan kalktı. Şimdilik bir sıkıntı yok. Sanırım anakartın eski mimari oluşundan dolayı bir uyumsuzluk oldu. Fakat bir önceki kartımda "gtx 1050ti" böyle sorun olmamıştı. Nvidia farkı yine önplanda.
Sorunu çözdüm arkadaşlar. Anakartın logolu bios ekranını kapattım ve sorun ortadan kalktı. Şimdilik bir sıkıntı yok. Sanırım anakartın eski mimari oluşundan dolayı bir uyumsuzluk oldu. Fakat bir önceki kartımda "gtx 1050ti" böyle sorun olmamıştı. Nvidia farkı yine önplanda.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…