RX 570 sıcaklığı 89 derece

MX-4 termal macundan deneyeceğim arkadaşlar sizin için. Umarım işe yarar sağ olun yardımlar için.

Vatandan örnek verebilir misiniz? Termal macun önerisi yani MX-4 kalitesinde bütçe 100-140

MX-4'ü kesin olarak çakma satmayan tek yer Teknobiyotik boşu boşuna vatandan pahalıya almayın. Ayrıca baktım vatan da adamakıllı macun yok.
 
RX 6600 önerisi gelmiş. Bizzat kendim kullanıyorum. Isınma ve performans sorunu yaşamadım şuana kadar. Ne kadar zorlarsam zorlayayım 73 dereceyi geçmiyor kart. Sapphire Pulse modeli var bende ve bildiğim kadarıyla soğutması çokta iyi değil.
 
Kartı kullanalı baya olmuş sanırım Wipaste C2 veya Arctic MX-4 ile termal macun bakımı yapın gerekirse termal padleri de değiştirin. Bu derecelerde hem kart kendini kısar hem de yakında çökmeler yaşarsınız.
 
Arkadaşlar bugün PC servise götürdüm RDR-2, Marvel Spider-Man PC oyunlarında yani yeni nesil grafik ağırlıklı oyunlarda sıcaklık 89 dereceyi buldu. Kasa açmayı denedik olmadı, fan ayarı yaptık olmadı, undervolt yaptık olmadı. Kasa küçük diyedir dedik servisci dedi ki ekran kartının üst tarafı çok sıcaksa chip gitmiş dedi yanana kadar kullan dedi. Ama chip gitse ekran kartı bozuk renkler vs olur benim bildiğim ama sizler bana öneri sunar mısınız? :(
-RDR 2 oyunumda sıcaklık değerini buradan izleyebilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Çözdüldümü benim de üsr kısmı yanıyor cayır cayır açar açmaz 100 oluyor sonra 0 oluyor 4 yıldır hiç termal macun sürmedim
 

Yeni konular

Geri
Yukarı