Uğur Şenel
Hectopat
Daha fazla
Aslında cidden performanslı bir kart ama sanırım AMD' nin sürücü - donanım ilişkisi Nvidia kadar stabil çalışmıyor, galiba kartın performansına kanıp yanlış seçim yaptım...Her gün bir sorun yaşanıyor bu kart ile. Yani sistem alacaklara burada "RX570 al. Hem ucuz hem performanslı. Ne yapacaksın GTX 1050ti mı alacaksın. Teknolojiden anlamıyorsun hiç" yazdılar. Ben defalarca kez ban yeme pahasına insanları uyardım. Bir kişiye dahi engel olabildiysem ne güzel benim için. GTX 1050ti son yıllarda çıkmış en güzel F/P ürünlerden birisi. Ömrü uzun bir kere kartın çünkü ısınmıyor resmen. TDP değeri çok düşük. Performansı tatmin edici. Varsa az daha para eklersin krallar gibi GTX1060 6gb vardı o zamanlar. Adamlar boşuna mı tüm oyuncu bilgisayarlarına dayadılar GTX 1050ti grafik işlemcisini? Fiyat performans ürünü alan adam o kartı uzun yıllar kullanmak isteyen adamdır. O kartı sever, benimser. Başına bir iş gelmemesi onun için önemlidir. Bunu bildiğim için hiçbir zaman önermedim işte. Çöpe atacak parası olan adam gider basar parayı üst segment kartlara yönelir. Ama bizim köylü kurnazları dinler mi ? Hayır. Hem ucuz olacak. Hem performanslı olacak. Hem uzun ömürlü olacak. Olmuyor işte o iş güzel kardeşim. Ya performanslı ve uzun ömürlü olur ama pahalı olur. Ucuz ve uzun ömürlü olur performansı biraz düşük olur. Performanslı ve ucuz olur ömrü kısa olur. Ama üçü bir arada olmaz anladın mı güzel kardeşim ? Her gün bir RX 570 sorun başlığı açılıyor forumda. Ama kartı önerenlerden kimse yok piyasada. Öneriyorlar, milletin parasını çöp edip gidiyorlar. Her şey çalışıyor. Sistem geliyor fakat ekran yok. Ekran kartı problemidir bu. Çözümü ise yeni aldıysan iade edeceksin var ise şansın. Ha yok o olmadı yetkili servisine götüreceksin. Belki düzeltirler.
Neden, anakart ile ne ilgisi var?
Anakartta bir problem olduğunu düşünmüyorum, şuan önceliğim ekran kartı ve psu olabilir.Anakartı servise göndermeyi dene.