RX 570 sistem Assassin's Creed Odyssey kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

gamerjojuk

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selam.

Bilgisayarım AC: Odyssey kaldırır mı bakar mısınız?

İşlemci: Intel i5 2400 CPU 3.10 GHz.

RAM: 8 GB.

Ekran kartı: AMD Radeon RX 570 series.

Boş yer:1.66 TB.

İşletim sistemi: Windows 10 Pro.

Direct X 11.

İşlemci, ekran kartına darboğaz yaptığı için FPS anlamında büyük kaybın olacak. Ayrıca 8 GB RAM de yetersiz kalıyor. Onun dışında ben RX 580 ile AC Odyssey'de ultra ayarlarda 40-45 FPS arası alıyorum.
Sizin işlemci galiba i5-7500'di. Özel grafik ayarlarıyla kaliteden ödün vermeyecek bir şekilde RX 580 ile rahat bir şekilde şehir içi bölgelerde dahi 55-60 FPS civarında oynanabilir, kendim zamanında aynı işlemciyi OC'lu GTX 1060 6G ile AC:Origins'te test ettim, sonuçlar dediğim gibi işlemciye aşırı yük bindiren senaryolarda dahi tatmin edici seviyedeydi. Bu oyunda da pek fark edeceğini sanmıyorum, bir ara benchmark alıp rehber niteliğinde optimum ayarları paylaşabilirim aslında. Ayrıca 8GB RAM Odyssey için yeterli, çift kanal yüksek frekansta çalışsın yeter ama tabii genel anlamda bir öneri yaptıysanız size katılıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı